Gabriela Cristea a născut cea de-a doua fetiță. Emoțiile au fost mari pentru proaspăta mămică

 Stamen Diana
.

Ziua cea mare a venit! Gabriela Cristea a născut cea de-a doua fetiță. Proaspăta mămică a avut foarte mari emoții, însă atât ea cât și micuța sunt sănătoase. Tavi Clonda este cel mai fericit tătic.

Astăzi, 17 martie, Gabriela Cristea a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar acum se bucură de momentele unice pe care le trăiește.

Tavi Clonda și-a însoțit soția la maternitate și a așteptat cu sufletul la gura venirea pe lumea a celei de-a doua fetițe. Gabriela Cristea a născut prin cezariană la recomandarea medicului.

„Normal că avem emoţii. Am dormit şi nu prea. Suntem ok şi suntem pregătiţi. Tavi e mai bine decât mine, e mai puternic. Ne-am trezit de pe la 6 şi sperăm că totul o să decurgă bine. Totul a mers aproape perfect până acum şi nu cred că o să fie o problemă.”, a declarat Gabriela Cristea, pentru Antena Stars, înainte să ajungă la maternitate.

Gabriela Cristi și Tavi Clonda și-au dorit foarte mult să aibă copii, iar prezentatoarea TV chiar s-a chinuit să fie mamă. Vedeta a urmat mai multe tratamente să rămână însărcinată, iar acum a reușit să rămână gravidă pentru a doua oară. Gabriela Cristea și Tavi Clonda mai au o fetiță pe nume Victoria.

Citește și: Prima imagine cu cea de-a doua fetiță a Gabrielei Cristea. Tavi Clonda s-a emoționat: 'Seamănă cu Victoria?'

Citește și: Cine o înlocuiește pe Gabriela Cristea în emisiunea 'Te iubesc de nu te vezi'. Prezentatoarea TV a ajuns la spital

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton