Gabriel de la Puterea Dragostei se însoară! Modul romantic în care și-a cerut iubita de soție!

 Oana Pantazi
.

Gabriel de la Puterea Dragostei se însoară cu iubita lui, Ana Maria, după ce, în urmă cu doar o săptămână, relația dintre ei părea să se fi răcit! Iată în ce mod romantic și-a cerut concurentul iubita de nevastă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gabriel de la Puterea Dragostei se însoară curând și este în al nouălea cer, cu atțât mai mult cu cât iubita lui Ana Maria, i-a acceptat propunerea fără ezitare. Fostul concurent al show-ului de la Kanal D și-a găsit în sfârșit sufletul-pereche, după relația extrem de zbuciumată trăită cu Daiana în cadrul competiției.

Și iată că, exact înaintea marii finale Gabriel își declara dragostea pentru noua sa iubită, care acum urmează să-i devină soție!

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

Cea mai romantică cerere în căsătorie

Gabriel de la Puterea Dragostei și-a uimit prietenii de pe pagina de socializare cu gestul pentru care l-a făcut pentru Ana Maria. Acesta a postat o fotografie în care este alături de viitoarea lui soție, care poartă în brațe un buchet uriaș de trandafiri, în timp ce pe jos, la picioarele lor, se vede scris cu petale de trandafiri: „Vrei să fii soția mea?'.

Răspunsul ei este de la sine înțeles și, de altfel, se poate citit pe chipurile fericite și zâmbitoare ale celor doi îndrăgostiți.

Citește și: Iulia Albu și-a înscris fiica la o școală de stat și e foarte mulțumită de profesori: „Este un snobism să duci copilul la o școală privată” / EXCLUSIV

Gabriel-Puterea-Dragostei-se-insoara5Gabriel-Puterea-Dragostei-se-insoara5

Au fost la un pas de despărțire!

Deși acum sunt fericiți și gata să facă cel mai important pas al vieții lor, Gabriel de la Puterea Dragostei și iubita sa, Ana Maria, au fost la un pas de despărțire cu doar o săptămână în urmă. Momentul dificil a fost însă depășit, iar împăcarea dintre ei a fost pecetluită cu o cerere în căsătorie.

De altfel, la scurt timp după ce a ieșit din finala sezonului 2 a celebrului show, Gabriel declara că este îndrăgostit.

'Am o prietenă aici, în România, acasă la mine, este brunetă și frumoasă. Recunosc, sunt îndrăgostit de ea și sper să fim fericiți multă vreme de acum înainte. Îmi place mult, dar este puțin cam geloasă! De aceea, suntem puțin separați acum, s-a supărat puțin…O să depășim momentul, sunt sigur, dar mai durează pentru a avea încredere deplină în cuplu', spunea Gabriel de la Puterea Dragostei, pentru wowbiz.ro, săptămâna trecută.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton