Gabi Szabo, confirmată pozitiv cu COVID-19! "Nu suntem feriți în niciun fel de acest virus"

 Oana Pantazi
.

Gabi Szabo a fost confirmată pozitiv cu COVID-19. Marea campioană și-a anunțat fanii că va trebui să stea două săptămâni în carantină și a menționat că speră ca starea ei să nu se înrăutățească.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, Gabi Szabo face parte acum din numărul tot mai mare de vedete care au contractat COVID-19. Fosta mare sportivă a fost confirmată pozitiv, în pofida faptului că a respectat toate normele impuse, în contextul pandemiei. Acum, ea urmează să rămână în carantină timp de 14 zile.

„Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune”

Din fericire, starea de sănătate a sportivei este bună în aceste momente, după cum a anunțat chiar ea pe pagina personală de socializare. Sportiva și-a sfătuit fanii să se protejeze și să respecte toate restricțiile impuse de autorități împotriva combaterii pandemiei.

'Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar oare cine are? Din păcate, trebuie să ne obișnuim cu astfel de noutăți în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi și de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfințenie măsurile impuse de autorități, iată, nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap.

3Gabriela-Szabo-13Gabriela-Szabo-1

Am ținut să aflați despre starea mea de sănătate de la mine și nu din alte surse. În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Și sper să fiu așa și peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: „gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare. Nu știu ce să mai cred', a scris Gabriela Szabo pe pagina sa de Facebook, iar fanii au ]ncurajat-o și i-au transmis sănătate.

Citește și: Raluca Pascu, primele declarații după ce Pepe a anunțat divorțul: „Stăm acum la părinți”

Citește și: Andreea Marin, totul despre condițiile pe care le-a pus pentru a se întoarce în televiziune: „Vulgaritatea, prostituția, scandalul nu vor fi niciodată parte din munca mea” / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă acum cu divorțul dintre Larisa și Alin Oprea. Artistul avea o avere de 1 milion de euro, dar locuiește cu chirie și a fost nevoit să se reprofileze

Citește și: Ce face Rocsana Marcu, la 3 ani după ce a renunțat la televiziune. Decizia radicală pe care a luat-o după ce a câștigat procesul cu tatăl uneia dintre fetițele ei

Citește și: Dieta care o face Jennifer Lopez să arate fabulos, la 51 de ani. Este ușoară și eficientă și include și dulciuri

Citește și: Vi-l mai amintiți pe Bobby Ewing din Dallas? Are 71 de ani și iubește din nou, la 3 ani după moartea soției

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton