Gabi Luncă a murit! Artista era internată la Terapie Intensivă cu Covid-19

 Dana Enache
.

Gabi Luncă a murit astă seară, bolnavă de COVID-19 și internată la Terapie Intensivă de trei săptămâni. Tragica veste a fost dată de interpreta de muzică populară Saveta Bogdan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Triplă tragedie în lumea muzicii lăutărești, în doar o săptămână. După Cornelia Catanga, astăzi au încetat din viață și Nelu Ploieșteanu și Gabi lungă, toți din cauza aceleiași boli: COVID-19.

Tragica veste a fost dată de interpreta de muzică populară Saveta Bogdan, care a postat totul pe Facebook:

'Lumea artistică din România a mai pierdut încă o stea. Marea interpreta de muzica lautareasca Gabi Luncă, ne-a părăsit în această seară! Dumnezeu sa o odihnească în pace!', a scris Saveta Bogdan pe Facebook.

Gabi Luncă, ultimele cuvinte înainte să moară: Rămâneți cu IIsus

Estera Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, a intrat în direct la România TV, astă seară. Extrem de îndurerată, femeia a oferit o scurtă declarație: „Ne-am pregătit pentru asta. Nu știm exact cum va fi înmormântarea. Care sunt ultimele cuvinte pe care le-a spus? Rămâneți cu Iisus. Nu, nu am văzut-o, ultima oară am vorbit la telefon acum două zile„.

Gabi Luncă era internată la ATI și respira cu un plămân artificial

Gabi Luncă se afla internată la Terapie Intensivă de aproximativ trei săptămâni, starea ei fiind una destul de incertă, încă de la început, probabil din cauza vârstei și din cauza problemelor de sănătate. La vârsta de 82 de ani, Gabi Luncă s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în putință ca să o salveze. În ultimele zile, marea doamnă a muzicii lăutărești respura cu ajutorul unui plămân artificial.

„Mama are o situaţie staţionară, sărăcuţa! E conştientă, dar respiră cu ajutorul unui plămân artificial, la care este conectată de zile bune.

Nu este intubată, însă!’, a declarat, pentru playtech.ro, Estera Onoriu, fata cea mai mare a lui Gabi Onoriu, în urmă cu doar câteva zile.

Gabi-Lunca-1Gabi-Lunca-1

A luat coronavirusul de la menajeră

În ceea ce privește cauza îmbolnăvirii lui Gabi Luncă, familia crede că a dezlegat misterul. Totul ar fi pornit de la menajera casei care nu și-a dat seama la timp că s-a infectat cu virusul.

„Din cercetările noastre, îmbolnăvirea mamei s-ar datora menajerei noastre. Ea e cea de la care ar fi plecat boala. Nu a ştiut, nu a realizat în timp util că a luat boala, la rândul ei, iar când a făcut, era prea târziu, fiindcă în cazul mamei s-a impus foarte repede spitalizarea sa, dată fiind şi vârsta pe care o are‘, a povestit Estera, fiica lui Gabi Luncă, în urmă cu doar câteva zile.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton