Gabi Bădălău joacă la două capete, după ce s-a despărțit de Claudia Pătrășcanu. A mers cu Daniela Crudu în vacanță, dar a mai făcut o cucerire!

 Lupescu Anca
.

Gabi Bădălău s-a despărțit cu scandal de Claudia Pătrășcanu, iar acum încearcă să își refacă viața. Totuși, tânărul este nehotărât în privința alesei sale, motiv pentru care „jonglează' cu amândouă. Totuși, conform ultimelor informații, se pare că el a ales deja cu cine vrea să fie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nu a trecut mult timp de când Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu și-au spus adio, că iată că deja se pare că fostul soț al cântăreței și-ar fi refăcut viața. Potrivit surselor Spynews.ro, tânărul ar juca la două capete: Bunes (Oana Marica) și Daniela Crudu.

Conform informațiilor sursei citate, milionarul ar fi dus-o pe Daniela Crudu într-o vacanță scumpă. Doar o singură noapte de cazare la un hotel de lux ar fi costat 1000 de euro. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu ar fi închiriat un yacht doar pentru ei doi, care ar fi costat 4000 de euro pe zi.

Gabi Bădălău, primele declarații după ce mama Claudiei Pătrășcanu l-a acuzat că și-a agresat soția: 'Să își facă circul în continuare'

Gabi Bădălău o răsfață și pe Oana

Pentru că nu se poate hotărî între cele două, Gabi Bădălău îi face surprize și Oanei.

media-140291476525265000media-140291476525265000

Tânăra postază pe conturile sale de socializare fotografii cu sute de trandafiri pe care îi primește, se pare că de la Gabi Bădălau.

Gabi Bădălău se relaxează cu Daniela Crudu pe yacht, în plină luptă pentru custodia copiilor. Ce face Claudia Pătrășcanu în timpul ăsta

Totuși, Daniela Crudu ar fi cea care pare să câștige această lupte, ea mutându-se deja cu Gabi Bădălau în vila sa de lux, potrivit sursei citate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton