Gabi Bădălău intervine în scandalul Bianca Drăgușanu - Claudia Pătrășcanu: „Îmi doresc să scap”

 Dumitrache Medeea
.

Un scandal de proporții a apărut între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, iar Gabi Bădălău s-a simțit nevoit să intervină. Acesta a făcut noi dezvăluiri despre declarațiile fostei sale iubite și spune că așteaptă cu nerăbdare să divorțeze de fosta soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău a intervenit în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Bărbatul a avut o reacție acidă atât la adresa fostei sale iubite, cât și la adresa încă actualei sale soții.

dragu1dragu1

Gabi Bădălău a mărturisit, pentru spynews.ro, că nu înțelege de unde a pornit tot acest scandal, dar că și-ar dori să se oprească și să divorțeze cât mai repede.

Bădălău intervine între Drăgușanu și Pătrășcanu

Gabi Bădălău a demontat zvonurile conform cărora Bianca Drăgușanu ar fi fost forțată de el să spună anumite lucruri. Mai mult, acesta a spus că îi este greu să se coboare la acest nivel.

Îmi e așa greu să mă cobor la acest nivel. Este mult prea jos pentru mine. Aștept cu nerăbdare să se termine totul. În primul rând, nu eu am pus-o pe Bianca Drăgușanu să dea acele declarații. Bianca este o femeie căreia să îi spui ce să facă?'

Citește și: Scandal între mama Claudiei Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu:

Citește și: Scandal cu jigniri între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu:

Citește și: Fulgy, gest scandalos! A dat foc unei bancnote de 100 lei:

Citește și: Mihaela Rădulescu și Inna, detectivi la Masked Singer sezonul 2

Nici nu știam de acele declarații, am aflat ulterior. Mi se pare absurd ca ele să se apuce să se jignească și să nu se aștepte la reacții ulterioare. Ce dai în viață, aia primești. Plus de asta, și Bianca este mamă și are ea mamă la rândul ei', a spus Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău: „Îmi doresc divorțul'

Cât despre divorț, Gabi Bădălău neagă informația conform căreia nu și-ar mai dori separarea. Bărbatul spune că își dorește să scape și să divorțeze, însă nu este atât de ușor din punct de vedere legal.

„Se tot spune că nu vreau divorțul. Și eu îmi doresc divorțul, îmi doresc să scap, doar că divorțul nu este ca o sticlă cu apă'.

În plus, Bădălău spune că în situația lui nu poate fi vorba de o amantă și că își dorește doar să-și vadă de viață liniștit: „Mai mult decât atât, în viața mea nu există noțiunea de amantă, pentru că eu nu am nicio treabă cu ea (n.r. Claudia Pătrășcanu) de mai bine de 2 ani. Vreau atât de mult să-mi văd de viața mea, de copiii mei și de cele 2 săptămâni de vacanță împreună cu ei'.

Scandal între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu a vorbit extrem de urât la adresa Claudiei Pătrășcanu și face referire inclusiv la educația cântăreței, caracterizând-o în termeni atât de duri încât am fost nevoiți să-i scoatem din declarațiile sale.

„Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit două propoziții cursive la patru clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă. De la ea vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei', a spus Bianca.

Bianca Drăgușanu susține că soția lui Bădălău și-ar fi învățat copiii să o înjure și a continuat seria de acuzații extrem de dure la adresa ei.

„Până și pe copiii ei îi învață să mă înjure și ea se dă mamă model. Nu pot să mă supăr pe o persoană atât de low, cred că are nevoie de ajutor divin și cu siguranță de specialitate! Sper să se vindece, că își face copiii de râs. Să nu-mi spună mie de exemple, pentru că dacă stau s-o analizez, e vai și amar!'

Războiul dintre cele două a izbucnit din momentul în care Claudia Pătrășcanu a afirmat că Bianca Drăgușanu ar fi geloasă pe frumusețea ei naturală, după care diva i-a dat replica artistei.

Artista a declarat la Antena Stars că nu își dorește să dezvolte subiectul referitor la celebra divă, însă a ținut să specifice că nu și-o dorește în preajma copiilor pe care îi are cu Gabi Bădălău pentru că „este un pericol public pentru toți copiii minori.

Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajmă copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea), a declarat Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton