"Când vezi o femeie că țipă la tatăl tău, ți-l zgârie pe gât de îi țâșnește sângele... " Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău ar fi fost bătut de Bianca Drăgușanu

 Dumitrache Laura
.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu formează un cuplu de aproape doi ani, dar cei doi încearcă să-și trăiască povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. Se pare totuși că relația lor nu este tocmai roz, iar cea care face dezvăluiri surprinzătoare este Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău. Ba chiar, artista a mărturisit că tatăl copiilor ei ar fi fost bătut de Bianca Drăgușanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au despărțit în 2019, după patru ani de la căsătorie. Au împreună doi copii, iar abia anul trecut au divorțat oficial. De aproape doi ani, fiul de milionar formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu. Relația acestora a întâmpinat multe momente tensionate.

claduiacladuia

Claudia Pătrășcanu a vorbit recent despre relația pe care Gabi Bădălău o are cu Bianca Drăgușanu. Conform acesteia, cei doi copii ai ei au fost martorii unui moment violent între blondină și tatăl lor. Artista este deranjată de comportamentul blondinei.

Citește și: „L-a alergat pe cel mic să facă o fotografie”.Cum se înțelege Bianca Drăgușanu cu fiii lui Gabi Bădălău

Citește și:Cum s-a schimbat relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu de când tatăl lui se află în arest:'Așa își arată ea respectul. Se consumă, își face griji…'

Citește și:Shakira îi umilește pe Gerard Pique și iubita lui, în noua melodie:”Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”

Citește și:De ce nu-și mai duc Anca Serea și Cristina Șișcanu copiii la grădiniță:”Educația este importantă, dar…”

Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău ar fi fost bătut de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc. Afaceristul a divorțat anul trecut de Claudia Pătrășcanu, mama celor doi copii ai săi. Recent, îndrăgita artistă a vorbit despre relația pe care fostul ei soț o are cu Bianca Drăgușanu. Conform acesteia, Gabi Bădălău ar fi fost lovit de iubita sa, chiar sub privirile celor doi copii ai săi. De asemenea, Claudia Pătrășcanu este deranjată de faptul că băieții ei au luat parte la un asemenea moment.

'Copiii nu vor să o cunoască din ce motiv? Pentru asistă la tot felul de discuții între ea și tatăl lor. Cred că niciun copil nu acceptă în viața asta să își audă tatăl suferind sau să vadă cum este jignit, cum este bătut. Când copiii ascultă și asistă la tot felul de discuții între ei doi, vin și mă întreabă ce înseamnp cuvinte pornografice și trebuie să le explic. Copiii au fost înjurați, mi-au spus cuvânt cu cuvânt. Când vezi o femeie că țipă la tatăl tău, ți-l zgârie pe gât de îi țâșnește sângele, ți-l înjură, îți înjură familia. Cum să vrea un copil sa te cunoască', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu: „Nu mai vreau amenințări”

Claudia Pătrășcanu a mai spus că cele spuse de ea vor declanșa o situație neplăcută. Totodată, artista a mărturisit că a fost amenințată în trecut de Bianca Drrăgușanu, printr-un apel telefonic.

Chiar și așa, cântăreața este decisă să îi deschidă proces blondinei dacă va continua să o amenințe. 'Acum o să iasă niște flăcări. Cunosc situația. Nu mai vreau amenințări. Există poliție, dacă e o să îi deschid și proces.', a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Ce relație are Bianca Drăgușanu cu cei doi copii ai lui Gabi Bădălău

Fosta soție a lui Gabi Bădălău a continuat să facă dezvăluiri surprinzătoare despre relația milionarului cu Bianca Drăgușanu. Claudia Pătrășcanu a menționat că Gabriel și Nicholas nu vor să stea în prezența Biancăi. Artista a povestit un moment în care iubita lui Gabi Bădălu l-a speriat pe fiul cel mic.

'Copiii nu au cunoscut-o niciodată. Așa s-a auzit că în presă, că au ieșit împreună ca o familie. Nu, nu a existat aceastp formulă. A fost pur și simplu un complot din partea lui. Din păcate, a ajuns să fie presat de această femeie. Au complotat să se întâlnească la un loc de joacă, unde cel mic a fost traumatizat de ea. Ea l-a alergat pe cel mic să facă o fotografie cu ea. Cel mic nu a stat, a fugit și s-a ascuns după mașinuțe. Într-un final nu i-a ieșit această pantență cu fotografia', a mai declarat artista.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton