Gabi Bădălău, acuzații dure pentru Claudia Pătrășcanu: "Nu lași copilul să își vadă tatăl! Vrei să te răzbuni"

 Oana Pantazi
.

Divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu face victime colaterale – copiii cuplului. Aflați în plin divorț și în lupt pentru custodia copiilor, omul de afaceri își acuză soția că îl împiedică să-i vadă pe Nicholas și pe Gabriel, cei doi băieți ai lor, în weekendurile stabilite de instanță!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-a mutat de multă vreme din sala tribunalului în social media, unde cei doi soți și-au spălat rufele în public, aducându-și acuzații grave. Iată însă că divorțul dintre ei trenează, iar asta deoarece lupta pentru custodia celor doi copii nu poate fi finalizată.

Deși instanța a stabilit drepturi de vizitare pentru tată, acesta se plânge că nu-și poate vedea copiii, fiind împiedicat de mama acestora.

12_badalau-112_badalau-1

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, luptă acerbă pentru custodie

În disperare de cauză, după ce Claudia Pătrășcanu a refuzat să-i încredințeze copiii în cele două weekenduri stabilite de instanță, Gabi Bădălău a răbufnit și a postat pe contul său de socializare un mesaj în care își acuză soția că se folosește de Nicholas și de Gabriel pentru a se răzbuna pe el.

„Nu lași copilul să își vadă tatăl! Când partenerul tău a fost nedrept, iar tu extrem de rănită, vrei să te răzbuni pe el prin toate modalitățile posibile. Iar cea mai la îndemână este copilul, care devine arma principală în acest război dintre voi doi. Divorțul în sine este dificil pentru copii, dar pentru o dezvoltare emoțională armonioasă, este necesar ca micuțul să rămână în contact cât mai strâns cu tatăl său. Din păcate, există tați care divorțează nu doar de soții, dar și de copii. Dar fostul tău partener se interesează de copil și vrea să îl vadă. Nu împiedica acest lucru.

Când vrei să te răzbuni, suferința nu o simte fostul soț, ci copilul. Poate că te-a înșelat, era abuziv emoțional sau chiar a dat în tine. Ori v-ați înstrăinat, relația era oricum încheiată. Indiferent de scenariu, atunci când îi spui copilului cât de rău a fost și este tatăl lui, te aude discutând despre asta cu cineva, nu faci decât să creezi în copil un conflict interior. Copiii își iubesc ambii părinți și îi doare să vadă că aceștia sunt în război. În plus, copilul este jumătate mamă, jumătate tată, iar când îl critici pe tată, implicit critici și copilul. Când îl negi pe tată negi și o parte semnificativă din copil', a scris Gabi Bădălău pe contul său de Instagram, înainte de ultima înfățișare la Tribunal.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a aflat că Gabi Bădălău a înșelat-o… chiar de la el! Ce vedete s-ar afla pe lista de amante

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii: „A ieșit un mare scandal”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Emil Rengle, la 3 ani de când a câștigat Românii au Talent: „Am pornit într-o călătorie de meditație”. EXCLUSIV

Citește și: Romina din echipa Războinicilor a fost eliminată de la Survivor România: 'Așa a decis Andrei'

Gabi Bădălău a cerut custodia copiilor

La începutul lunii martie, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au fost protagoniștii unui noi confruntări la Tribunal, unde acesta a cerut custodia copiilor. Afaceristul a anunțat că el este cel care ar trebui să crească cei doi copii pe care îi are din mariajul cu artista. El și-a motivat acest gest neașteptat prin faptul că are o situație materială suficient de bună pentru ca minorii să beneficieze de o educație potrivită.

‘Copiii au și mamă, au și tată. De copii ne ocupăm amândoi. De creșterea copiilor, partea financiară, mă ocup în mare parte eu. Eu am spus mereu că sunt convins că cei doi copii au o creștere, o educație și un viitor mai bun alături de familia mea. Sper să se termine cât mai repede toată acestă nebunie’, a spus Gabi Bădălău la Antena Stars, înainte de a intra în sala de judecată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton