Gabi Bădălău a reacționat la acuzațiile Claudiei Pătrășcanu: "Plângeri la DIICOT, fel și fel de acuzații"

 Dumitrache Laura
.

Gabi Bădălău a reacționat după ce a fost acuzat de Claudia Pătrășcanu că ar fi amenințat-o cu bătaia. Fostul soț al artistei susține că, de fapt, aceasta vrea să îi facă rău. Mai mult, iubitul Biancăi Drăgușanu a negat cele spuse de mama fiilor săi. Gabi Bădălău dorește ca scandalurile cu îndrăgita artistă să se oprească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu o zi, Claudia Pătrășcanu declara public că tatăl copiilor săi, Gabi Bădălău a amenințat-o cu bătaia. Scandalul dintre cei doi a început în urmă cu trei ani, când artista a decis să divorțeze de acesta. Mai mult, Gabi și artista se luptă pentru custodia celor doi copii, situația devine din ce în ce mai tensionată.

Claudia Patrascanu amenintata cu bataiaClaudia Patrascanu amenintata cu bataia

Cântăreața își dorește cu orice preț să divorțeze cât mai repede de Gabi Bădălău, dar procesul durează deja de trei ani. Claudia a declarat recent că tatăl fiilor ei ar fi amenințat-o că o pune pe Bianca Drăgușanu, actuala lui iubită, să o bată.

Citește și: Cum arată casa de la malul mării în care s-a mutat Claudia Pătrășcanu, alături de copii

Citește și: De ce a pus Claudia Pătrășcanu detectivii pe urmele lui Gabi Bădălău:”A fost surprins conducand după ce consumase alcool, iar în mașină se afla un copil minor

Citește și: De ce a refuzat chef Florin Dumitrescu să participe la America Express:”Nu îmi place să…”

Citește și: Iulia Vântur se întoarce în televiziune. Ce proiect va avea:”O să fie un show internaţional'

Gabi Bădălău a reacționat la acuzațiile Claudiei Pătrășcanu

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se finaliza. Cei doi au decis să divorțeze în urmă cu trei ani, iar în prezent se luptă pentru custodia copiilor. Recent, Claudia l-a acuzat pe Gabi Bădălău că ar fi amenințat-o cu bătaia, spunând că o pune pe Bianca Drăgușanu să îi aplice o corecție. Ulterior, fiul de milionar a reacționat la acuzațiile fostei soții. Gabi Bădălău a negat acuzațiile artistei. Mai mult, acesta susține că, de fapt, mama copiilor său îi face rău de trei ani.

„Cred că toți ne-am săturat de acest circ grotesc pe care-l face de 3 ani. Nu este nimic adevărat din ceea ce spune, nu am amenințat pe nimeni. Ea va rămâne mama băieților mei. Să-i fie rușine! A ajuns deja la un nivel în care vrea cu orice preț să-mi facă rău, prin plângeri la DIICOT, fel și fel de acuzații la business-urile pe care le aveam la vremea respectivă, fel și fel de mizerii de acest gen și altele. Are lumea ei unde se dă victimă. E obișnuită cu plângerile penale împotriva mea. Mai bine să se ducă la poliție dacă a fost amenințată. În rest, îi doresc să fie sănătoasă și lucidă, pentru creșterea copiilor', a declarat Gabi Bădălău pentru impact.ro.

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa lui Gavbi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a decis să pună capăt căsnicie cu Gabi Bădălău în 2019, la patru ani de la căsătorie. Cei doi au împreună doi băieți, Nicholas și Gabriel, care locuiesc în prezent cu mama lor. În urmă cu două zile, artista a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care acuza că a fost amenințată. Ieri, Claudia a mărturisit că cel care care a amenințat-o cu bătaia este chiar fostul soț, Gabi Bădălău.

Lui, cum nu-i convine ceva și îl deranjează adevărul, deși adevărul ține de acțiunile lui, începe să turuie ca să nu tacă, să amenințe, crezând că mă sperie pe mine ceva.

A trecut de la amenințarea că-mi ia el copiii, că el este cel mai în măsură să le dea educația potrivită, la amenințarea că vorbește el cu iubita lui să mă potolească puțin prin presă, ca apoi la amenințarea să am grijă. Citez: știi bine că iubita mea e smardoaică și o știe toată țara, așa că stai cuminte și vezi ce faci. Adică ca o pune el pe iubita lui să mă bată dacă nu mă potolesc, cu tot felul de dovezi.', a declarat artista pentru click.ro.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit după 4 ani de căsătorie

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2015, iar în 2019, artista a decis să divorțeze de tatăl copiilor ei. Cei doi și-au adus acuzații grave unul altuia, iar la mijloc se află custodia băieților pe care îi au împreunp. Până ca instanța să se pronunțe, Nicholas și Gabriel rămân în grija mamei lor. Chiar și așa, Gabi se implică în creșterea lor și este prezent la toate evenimentele importante din viața lor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton