Gabi Bădălău a făcut testul antidrog, după acuzațiile aduse de soția lui: ”Copiii au un viitor mai bun lângă mine”

 Lupescu Anca
.

Gabi Bădălău a făcut testul antidrog pe care Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi, i l-a cerut, după ce l-a acuzat că ar consuma substanțe interzise. Afaceristul a fost la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici și acum are rezultatele testelor de sânge și urină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt în proces de divorț de un an de zile. Cei doi se luptă pentru custodia copiilor lor, însă lucrurile par să se complice din ce în ce mai tare, în loc de a se rezolva.

Imediat după ce a ieșit de la sediul INML, Gabi Bădălău a oferit primele declarații pentru Antena Stars.

'Probe de sânge și urină. Mi-au ieșit rezultatele de la clinica privată. Le am la mine. De aici (nr. INML) nu știu să spun. Mi-au lăsat un număr de telefon și mi-au zis să sun în câteva zile. Nu-mi spuneți ce a zis doamna Pătrășcanu, pentru că nu mă interesează. Altceva. Soția mea a cerut acest test în instanță. Instanța l-a respins, după care a făcut acuzații publice cum că eu m-aș ocupa cu așa ceva. Având în vedere că sunt transparent și nu ascund nimic, am făcut testul ăsta pentru mine, pentru familia mea și pentru copiii mei. Neavând nimic de ascuns am venit și mi-am făcut testul la o clinică privată, cât și la INML, cel mai complex test toxicologic și așteptăm rezultatele. Nu am refuzat niciodată! Dacă iar îmi citați din fosta mea soție… nu am refuzat absolut nimic.', a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

claudia-patrascanugabi-badalaucopil-1claudia-patrascanugabi-badalaucopil-1

De asemenea, Gabi Bădălău spune că își dorește divorțul cât mai repede cu putință, dar mai ales, să obțină custodia copiilor, pentru că, spune el, cei doi micuți ar avea un viitor mult mai bun alături de el.

'Nu vreau să fac circ. Nu vreau să mai apar. Importanți pentru mine sunt copiii și educația lor. De-asta sunt și unde sunt în momentul ăsta, pentru copii. Nu vreau să comentez ce zice soția mea. Am alte priorități. Prioritatea mea sunt copiii mei. Încă sunt căsătorit. Vreau să divorțez. Vreau cât mai repede să se pronunțe divorțul! Sunt covins că, copiii au un viitor mai bun lângă mine și familia mea.', a mai spus afaceristul.

Gestul șocant făcut de Gabi Bădălău, față de copiii lui

„Copiii mi-au fost duși în portbagaj până acum o lună, două. Duci copiii în portbagaj până la București? Efectiv în portbagaj, am văzut cu ochii mei, au venit copiii și mi-au spus. Conduce cu 100 și ceva, cu 200, nu i-a făcut nimeni nimic. Are carnetul luat de un an și jumătate. Duminică a dus copiii acasă, cu cel mic la volan, el la volan.’, a declarat Claudia Pătrășcanu la TV.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-VIVA-ianuarie-2021-small-57-763x1024.jpg

Vedeta a decis să ceară custodia exclusivă a copiiilor, pentru că nu are deloc încredere în soțul ei. Dorește să îi știe în siguranță, nu cu un părinte iresponsabil. De altfel, chiar dacă Bădălău i-a cerut să lase copiii să meargă cu el în vacanța din Dubai, alături de Bianca Drăgușanu, Claudia a refuzat cu vehemență să facă acest lucru.

„Este un părinte iresponsabil și s-a dovedit lucrul ăsta, se vede. Mi-aș fi dorit ca acești copii să nu aibe nevoie de nimic, să mi-i cresc singură așa cum știu eu, dar nu se poate că nici eu nu sunt în măsură să le iau dreptul copiilor, juridic vorbind. Nu vreau să îmi pierd copiii din mână, nu vreau să li se întâmple ceva.

Aud mâine, poimâine că fuge din țară. Cum credeți că aș putea să îmi las eu copiii minori să plece într-o vacanță cu tatăl, care nici nu are o relație stabilă. Ei nici nu se îmbracă singuri, nu mănâncă, nu știu unde sunt, dacă se pierd pe stradă, dacă se închide taică-su în dormitor și nu le răspundea? Cum credeți că al putea să dau eu de copiii mei?’, a mai spus vedeta, în emisiune.

Citește si: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, primele declarații după ce s-a zvonit că formează un cuplu: „Am ieșit, este adevărat’

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă divorțează la notar! Au stabilit cum împart averea și la cine rămân fetițele

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună în Dubai. Ce spune fostul soț al Claudiei Pătrășcanu: ‘Sunt un bărbat liber și asumat

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce au apărut imaginile cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. „Am plecat plângând'

„Nu-mi amintesc să te fi interesat nici la ce grădiniță merg și nici ce scoli vor urma pentru că din salariul tău de 2.000 RON pe lună poți doar achita vacanțele femeilor de oraș, gențile de la Hermes, Gucci, Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca în rai.

Raiul tău înseamnă această viață, Gabi Bădălau, și nu acești copii pentru care astăzi ai refuzat să te prezinți la Protecția Copilului pentru consilierea parentală, tot pentru binele copiilor noștri?

Țin să te anunț că nu ești liber și că ai multe responsabilități față de copiii tăi la care ai renunțat pe 14 August 2019 în detrimentul unei vieți dezordonate, ci mă plimbi pe holurile unei instanțe de 1 an și jumătate, fără să-mi dai divorțul, motivând că ba ești în vacanță cu Crudu, ba ești în vacanță cu Bianca, ba că ești bolnav!’, a răbufnit Claudia Pătrășcanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton