Fulgy a pus ochii pe Anamaria Prodan. Ce mesaj i-a transmis impresarei

 Dumitrache Medeea
.

Fulgy reușește să surprindă pe toată lumea cu acțiunile sale din ultima vreme. În prezent, artistul se află în arest la domiciliu, dar chiar și așa reușește să uimească prin postările sale. Fulgy a postat un story cu nimeni alta decât Anamaria Prodan, însă mesajul a fost cel care a luat prin surprindere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fulgy nu are rețineri atunci când vine vorba despre femeile pe care și-ar dori să le cucerească. Fiul Clejanilor a uimit internauții cu un story postat pe Instagram. Se pare că i s-au aprins din nou călcâiele…

fulgy-deschidere-1fulgy-deschidere-1

Fulgy s-a îndrăgostit de Anamaria Prodan

Fulgy lasă de înțeles că îi place să-și exprime sentimentele în mod public. Fiul Clejanilor a pus ochii pe Anamaria Prodan și nu a ezitat să facă o postare pe Instagram în acest sens.

Fulgy a luat o fotografie cu Anamaria Prodan de pe rețelele ei sociale, în care impresara apare stând în pat. Însă artistul nu s-a oprit aici, ci a scris și câteva cuvinte. Anamaria a fost menționată în InstaStory-ul lui Fulgy cel mai probabil în speranța că aceasta va vedea și îi va da un răspuns.

Citește și: Fulgy, noi declarații din arestul la domiciliu:

Citește și: Ioniță de la Clejani, cercetat de poliție.

Citește și: Cum a luat Teo decizia să slăbească:

Citește și: Imagini nevăzute de la Survivor 2021.

„Bună dimineața, vtm. Ce faci, îți fac cafeaua?', a scris Fulgy alături de fotografia cu Anamaria Prodan.

Fulgy, îndrăgostit de Andra Volos

Nu cu mult timp în urmă, Fulgy își dorea să o cucerească pe Andra Volos de la Puterea Dragostei.

În urmă cu câteva săptămâni, Andra Volos a publicat o fotografie pe Instagram. Aceasta era îmbrăcată cu un compleu lejer format dintr-o cămașă și pantaloni de culoare nude, de același material. Ei bine, printre cei care i-au lăsat comentariu Andrei Volos la respectiva fotografia s-a numărat și Fulgy. Acesta i-a scris un mesaj pe jumătate în spaniolă și pe jumătate în română.

Domnișoara se ascunde foarte mult, cunoscu-te-as zi de zi’, i-a transmis Fulgy Andrei Volos.

Fulgy, arestat la domiciliu

Fulgy a fost reținut de polițiști după ce a lovit cu pumnul un jurnalist și i-a furat și telefonul. Martorii și camerele de supraveghere au confirmat faptul că tânărul de 23 de ani l-a agresat fizic pe jurnalist, care a sunat la 112 în momentul în care a reușit să se îndepărteze de fiul Clejanilor.

Jurnalistul a încercat să-i ia un interviu lui Fulgy, însă întreaga situație a degenerat. Atunci când polițiștii au ajuns la fața locului, au descoperit că telefonul jurnalistului se afla la fiul lui Ioniță și al Viorticăi de la Clejani. Drept urmare, Dan Manole a fost acuzat și de furt.

După ce Fulgy a agresat fizic un jurnalist și i-a furat telefonul, magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 a Capitalei au decis ca tânul să fie plasat în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile, urmând ca ulterior să fie luată o nouă decizie. În cazul în care Fulgy nu va respecta decizia magistraților, el riscă să fie arestat preventiv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton