Fulgy, internat la dezintoxicare? Nici fratele Margheritei de la Clejani nu a stat departe de scandaluri!

 Oana Pantazi
.

Viorica și Ioniță de la Clejani au avut parte, în ultimii ani, de o mulțime de necazuri de pe urma celor doi copii ai lor, deși s-au străduit să îi țină pe calea cea dreaptă. Iată ce probleme le-a creat Fulgy părinților săi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dacă Margherita de la Clejani a fost în ultimii ani protagonista mai multor controverse, încheiate, apoteotic, cu accidentul de mașină pe care l-a produs la finele săptămânii trecute, iată că nici Fulgy, mezinul familiei, chiar dacă mult mai low profile decât sora lui, nu a stat departe de probleme!

Citește și: După ce Margherita de la Clejani a făcut accident, mama ei a cerut ajutorul psihologilor! „E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna!”

Fulgy, internare nevoluntară

Odată cu incidentul produs de sora lui, au ieșit la iveală din nou și scandalurile în care a fost implicat fratele ei. Se pare că, în 2018, Fulgy ar fi fost internat la dezintoxicare, numele acestuia, Manole Dan Constantin Fulgeraș, apărând pe rolul Judecătoriei Sectorului 6 într-un proces intentat de Centrul de Evaluare și Tratament al Toxicodependențelor pentru Tineri Sfântul Stelian, unde Primăria Sectorului 6 apare în calitate de Autoritate Tutelară, iar fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, în calitate de intimat, notează wowbiz.ro. După scandalul produs de accidentul Margheritei, Viorica de la Clejani a negat în fața presei că fiul ei ar fi fost internat într-o clinică de dezintoxicare.

'Admite cererea Confirmă măsura internării nevoluntare a intimatului pentru perioada 27.09.2018-17.10.2018. Constată încetarea condiţiilor ce au impus internarea nevoluntară, la data de 17.10.2018 Cheltuielile judiciare reprezentând onorariul avocatului din oficiu în sumă de 260 lei, avansate din fondul Ministerului Justiţiei, rămân în sarcina statului. Cu recurs în 3 zile de la comunicare; cererea de recurs se depune la Judecătoria Sector 6 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 18.10.2018', se arată în decizia Judecătoriei Sectorului 6, conform portaljust.ro.

fulgy9-1fulgy9-1

Citește și: Drama neștiută a Andreei Marin. Vedeta a suferit două sarcini extrauterine înainte de a o avea pe Violeta

Protagonist și în alte scandaluri

Fiul Clejanilor s-a „remarcat” însă și cu alte ocazii, fiind de notorietate scandalul în urma căruia Fulgy s-a ales cu o plângere din partea unui magazin de parfumuri unde ar fi intrat și ar fi început să amenințe vânzătoarele cu moartea aproape din senin. Cu puțin timp înainte, fratele Margheritei a fost filmat în timp ce scuipa și jignea un bătrân în plină stradă. Mai mult, în același an, fosta lui iubită a declarat, în același an, că a fost agresată de către Fulgy!

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton