Fulgy, din nou în instanță. Fiul Clejanilor e obligat să urmeze un tratament medical, pentru a-și rezolva problema cu drogurile

 Dumitrache Laura
.

Se pare că Fulgy ajunge, din nou, în instanță. Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani are din nou probleme cu legea. De această dată, tânărul este citat într-un dosar care vizează problemele cu drogurile. Mai exact, Fulgy este obligat să urmeze un tratament medical pentru a-și rezolva problemele cu drogurile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fulgy ajunge din nou în instanță. Fulgy ajunge din nou în fața judecătorilor, într-un dosar care vizează obligarea la tratament medical, pentru rezolvarea problemelor cu drogurile. Fulgy, pe numele său real Manole Dan Constantin Fulgy a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspedanre pentru tâlhărie.

fulgyfulgy

În urmă cu câteva zile, Fulgy a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare pentru tâlhărie. Acesta a contestat decizia la Curtea de Apel. Magistrații au constatat faptul că decizia colegilor lor a fost una corectă și i-au transmis lui Fulgy că va trebui să plătească cheltuielile de judecată.

Citește și: Viorica de la Clejani, reacție după ce Fulgy a fost condamnat la închisoare, definitiv: „E mai bine…”

Citește și:Fulgy de la Clejani, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie:”Am cea mai frumoasă viață”

Citește și:Dan Manciu a fost eliminat de la Chefi la cuțite, dar Florin Dumitrescu l-a salvat cu amuleta:”Nu îmi permit să îl pierd. Este un om care…”

Citește și:Panică la Chefi la cuțite, după ce lui Titus Antonescu i s-a făcut rău. A avut nevoie de ajutorul medicilor:”De asta îmi e cel mai frică. Îmi tremură…”

Fulgy, din nou în instanță

Fulgy are din nou probleme cu legea. Fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani este citat într-un nou dosar. De această dată, Fulgy este obligat să urmeze un tratament medical pentru a-și rezolva problemele cu drogurile. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 3, dar magistrații l-au trimis la Sectorul 6, scrie Spynews.ro.

Admite excepţia de necompetenţă teritorială invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a sesizării de înlocuire a măsurii de obligare provizorie la tratament medical, dispusă cu privire la intimatul Manole Dan Constantin Fulgeraş în favoarea instanţei competente – Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti (instanţă în circumscripţia căreia se află unitatea sanitară Centru de Evaluare şi Tratament a Toxicodependenţelor pentru Tineri 2 sf. Stelian). 

Fiul Clejanilor e obligat să urmeze un tratament medical, pentru a-și rezolva problema cu drogurile

Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu intimatului, av. Nefliu Mariana Daniela, în cuantum de 313 lei, rămâne în sarcina statului şi se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Fără cale de atac'.

Fulgy așteaptă un răspuns din partea Tribunalului București

Se pare că magistrații de la Sector 6 nu au considerat că sunt competenți și au cerut ajutorul instanței superioare. Așadar, Tribunalul București va decide cine îl va judeca pe fiul Clejanilor, și dacă este va trebui să urmeze un tratament medical obligatoriu.

„Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti, invocată din oficiu. Declină către Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti competenţa de soluţionare a sesizării având ca obiect înlocuirea/încetarea obligării la tratament medical (art. 568 NCPP), privind pe intimatul Manole Dan Constantin Fulgeraş (…). Constată ivit conflictul negativ de competenţă şi sesizează instanţa ierarhic superioară comună – Tribunalul Bucureşti. Cheltuielile judiciare avansate rămân în sarcina statului. Fără cale de atac', au decis magistrații de la Sector 6.

Fulgy a fost condamnat definitv

Fulgy, 24 de ani, a primit 2 ani de închisoare pentru tâlhărie, decizia fiind definitivă. După ce a contestat decizia, Curtea de Apel București a decis ca Fulgy să plătească și 400 de lei cheltuieli judiciare. Fiul Clejanilor a fost condamnat după în 2021 a făcut scandal pe stradă, a agresat un jurnalist și i-a luat telefonul mobil.

În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraş împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021. În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă', se arată în minuta instanței de la Curtea de Apel București.

Surssa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton