Fulgy, după ce Bia Khalifa l-a acuzat de violență și că a profitat de banii ei: „Cât de geloasă poate să fie. Nu poate să accepte ideea că....”

 Dumitrache Laura
.

Fulgy reacționează după ce Bia Khalifa l-a acuzat de violență și că a profitat de banii ei. Fulgy a fost acuzat de Bia Khalifa că ar fi fost violent cu ea în vacanța din Italia. Ulterior, fiul lui Ioniță și a Vioricăi de Clejani a avut prima reacție și a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, între el și Bia Khalifa. Fulgy este de părere că blondina a avut această reacție deoarece ar fi geloasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fulgy, după ce Bia Khalifa l-a acuzat de violență și că a profitat de banii ei. Fulgy și Bia Khalifa s-au afișat împreună de mai multe ori, iar acum blondina a declarat că ar fi fost agresată fizic de acesta. Fosta concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, a povestit că a plătit o amendă, după ce fiul Clejanilor ar fi devastat o cameră de hotel.

fulgy si biafulgy si bia

Recent, Bia Khalifa a avut multe reproșuri la adresa lui Fulgy, după ce s-au despărțit. Blondina susține că a toate cheltuielile lor din vacanța petrecută la Roma. Ba mai mult, aceasta a mai spus că a fost nevoită să plătească din buzunarul ei după ce Fulgy ar fi distrus o cameră de hotel.

Citește și: Bia Khalifa îl atacă pe Fulgy de la Clejani după despărțire: „Eu am plătit absolut tot. Am vorbit cu familia lui și am avut o înțelegere”

Citește și:„De ce n-ai venit fă mai devreme?'. Bia Khalifa, certată de Viorica de la Clejani, chiar în fața lui Fulgy. Gestul blondinei a enervat-o pe artistă

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă acum Petrică Hârțescu, pictorul fără un picior de la Românii au talent: „Trec printr-o perioadă foarte bună'

Citește și:Cum a slăbit Mirela Banias de la Insula Iubirii 20 de kilograme în două luni: „Nu am făcut operație și nu am luat pastile”

Fulgy, după ce Bia Khalifa l-a acuzat de violență și că a profitat de banii ei

Bia Khalifa și Fulgy de la Clejani s-au despărțit cu mare scandal. Blondina l-a acuzat pe fostul iubit că ar fi fost violent cu ea în vacanța din Italia. Ulterior, Fulgy a venit cu versiunea sa a poveștii și a dezvăluit că Bia Khalifa ar fi doar geloasă.

„Nu prea am ascultat ce a spus Bia. Am revăzut-o, că n-am mai văzut-o de mult, o ignor. Așa mi-am propus acum câteva săptămâni. Deci, eu nu pot să spun decât că sunt amuzat și cât de geloasă poate să fie…Nu cred că poate să accepte ideea că pentru prima dată în viața ei a fost părăsită de un bărbat. Dacă ar fi să vorbim de chestiile mai importante, ce a fost acolo, dar fără dovezi și fără chestii, sunt doar vorbe goale', a spus Fulgy, la Antena Stars.

Fulgy: „E putin supărată pe mine”

De asemenea, Fulgy a declarat că Bia Khalifa nu are nicio dovadă că ar fi fost violent cu ea. Fiul Clejanilor susține că după ce s-a despărțit de Bia Khalifa, el nu a mai dorit să aibă vreo legătură cu aceasta. Cei doi au fost împreună câteva luni, timp în care se afișau pe rețelele de socializare.

O să facă plângere că a bătut-o în aeroport, că nu s-a comportat adecvat. Eu nu am dat în ea, ea știe faza asta. Sunt foarte amuzat de ce face ea și trebuie să înțelegem că suntem oameni. Am văzut că a mai vorbit urât de mine, a mai spus niște cuvinte răutăcioase. O înțeleg, e mai bine să nu mai fim împreună, pe mine nu mă deranjează nimic, poate să facă ce vrea ea (…) Ea e puțin supărată pe mine', a mai spus fiul Clejanilor.

Bia Khalifa, scandal de proporții după despărțirea de Fulgy

Bia Khalifa a declarat în urmă cu o zi că ea a fost cea care a plătit vacanța din Roma unde a plecat alături de fostul ei iubit, Fulgy. De asemenea, blondina susține că a plătit și o amendă, după ce fiul Clejanilor a devastat o cameră de hotel. Bia Khalifa și Fulgy s-au despărțit recent cu mare scandal.

Eu am plătit absolut tot. Nu asta m-a deranjat, ci ce s-a întâmplat în ultima vreme. Eu mă așteptăm să fie o despărțire în afară camerelor de filmat. Am plătit și cina. Dacă el nu are bani, dacă nu își permite, am zis să plătesc eu.', a dezvăluit Bia Khalifa pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton