Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți, sub acuzația de trafic de persoane și viol. O fostă polițistă ar fi implicată

 Radulescu Ruxandra
.

Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzația de trafic de persoane și viol. Acești au ajuns pe mâinile oamenilor legii, în urma perchezițiilor care au avut loc joi, 29 decembrie. Polițiștii DIICOT au descins la vila fraților Tate din Voluntari, acuzați de trafic de persoane. Andrew și Tristan Tate au fost duși la audieri, care au durat toată noaptea. O fostă polițistă a fost de asemenea anchetată de procurorii DIICOT și reținută pentru 24 de ore.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzația de trafic de persoane și viol. În urma perchezițiilor ce au avut loc joi, 29 decembrie, la vila fraților Tate din Voluntari, cei doi britanici au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzația de trafic de persoane și viol. Perchezițiile au durat mai bine de cinci ore, iar procurorii DIICOT ar fi ajuns la concluzia că o fostă polițistă ar fi fost de asemenea implicată. Andrew și Tristan Tate au fost duși la audieri care au durat toată noaptea. Polițista suspectată de complicitate a fost reținută pentru 24 de ore.

screen-shot-2019-04-12-at-6.46.25-pm-1screen-shot-2019-04-12-at-6.46.25-pm-1

Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzația de trafic de persoane și viol

Potrivit surselor din anchetă, Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional și de viol. Ofițerii DIICOT au descins în forță la vila britanicilor din Voluntari, joi 29 decembrie, unde au efectuat percheziții vreme de cinci ore. Pe numele lui Andrew și Tristan Tate a fost deschis un dosar penal pentru trafic de persoane și viol. Autoritățile române ar fi descoperit că o fostă polițistă ar fi fost implicată. Frații Tate și polițista au fost audiați toată noaptea și reținuți pentru 24 de ore, notează Antena 3.

Citește și: Frații Tate ar fi sechestrat, de fapt, două fete.Cine sunt și cum au ajuns în vila din Capitală

Citește și: Cobra Tate, prima reacție, după ce el și fratele lui au fost acuzați de proxenetism și viol:’Se așteptau să avem droguri’

În urma perchezițiilor efectuate la vila fraților Tate, ofițerii DIICOT ar fi găsit probe ce au legătură și cu dosarul în care aceștia sunt acuzați de sechestrarea a două tinere.

Tristan Tate a avut o relație cu Bianca Drăgușanu

Frații Andrew și Tristan Tate au ajuns în atenția publicului, după ce, în luna aprilie, aceștia au fost suspectați de sechestrarea a două fete, o americancă și o româncă. Autoritățiile române au fost alertate după ce prietenul tinerei din SUA a anunțat Ambasada SUA că iubita sa este ținuta cu forța în vila fraților Tate din România și obligată să lucreze în studioul de videochat deținut de aceștia.

Citește și: Jador, replică neașteptată către Culiță Sterp, după scandalul accidentului. Au cântat împreună la petrecerea unei tinere:„Că să vezi diferență…

Citește și: Cătălina Ponor a născut un băiețel: „Noi am făcut acest miracol'

Procurorii și polițiștii DIICOT care au efectuat percheziții la acea vreme la locuința lui Andrew și Tristan Tate ar fi descoperit că aceștia locuiau într-o fortăreață de lux, păzită de foste cadre militare din România. În apropierea vilei, polițistii ar fi găsit și studioul de videochat deținut de aceștia. Potrivit surselor din ancheta, cele două fete au declarat că au fost sechestrate de cei doi britanici. Frații Tate au fost audiați pe 11 aprilie, iar cercetările au continuat.

Andrew și Tristan Tate sunt cunoscuți pe social media ca influenceri și practicanți de kickboxing. Cei doi se laudă cu mașini de lux și femei frumoase, iar Tristan Tate a fost chiar iubitul Biancăi Drăgușanu. Aceștia s-au mutat în România de câțiva ani, unde ar fi înființat un studio de videochat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton