Fratele Mariei Ciobanu și sora lui Ion Dolănescu au murit în aceeași zi. Primele declarații

 Pirvu Cristina
.

Este durere mare în familia Mariei Ciobanu. Celebra interpretă de muzică populară și-a pierdut fratele. Tot în aceeași zi s-a stins din viață și sora lui Ion Dolănescu, regretatul ei soț. 

O tragedie a avut loc astăzi în viața Mariei Ciobanu și a fiului ei, Ionuț Dolănescu. Tot miercuri, 20 noiembrie, s-a stins din viață și sora lui Ion Dolănescu, Leana, care locuia la Perșinari.

„S-a stins din viață Ilie, ultimul meu frate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!', a scris Maria Ciobanu, pe reţeaua de socializare. Prietenii virtuali i-au transmis condoleanțe și au sfătuit-o să fie puternică.

Cântăreața de muzică populară Maria Ciobanu, în vârstă de 82 de ani, a stat în ultimii ani mai mult în America. Artista a afirmat că mai vrea să stea cel mult doi ani peste Ocean. „Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu', a declarat 'ciocârlia muzicii populare româneşti', potrivit spynews.ro.

Fratele Mariei Ciobanu a muritFratele Mariei Ciobanu a murit

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton