Fotografii rare din copilărie cu vedete TV și actori. Cum sărbătoresc 1 Iunie alături de copiii lor / EXCLUSIV

.

Astăzi se numără printre cele mai îndrăgite persoane publice pe care le vedem pe micul ecran. VIVA! vă prezintă în exclusivitate fotografii din copilăria vedetelor Kanal D, dar și cele mai frumoase amintiri pe care le au legate de 1 Iunie și cum celebrează în prezent Ziua Copilului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

VIVA! a invitat vedetele să rememoreze cele mai frumoase amintiri din copilăria lor, legate de 1 Iunie. Teo Trandafir își amintește că se distra copios indiferent de împrejurări.

În copilăria mea, Ziua Copilului nu era foarte veselă, trebuia să facem ce ni se spunea, să mergem la manifestările dedicate copilului, fie că doream sau nu. Una peste alta, ne și distrăm. Îmi amintesc de copilul din mine în fiecare zi, nu neapărat de 1 Iunie. Copilul din mine este cel care mă ajută să râd, să îmi păstrez optimismul. El este cel care mă face să fac lucrurile într-un anumit fel', ne-a spus prezentatoarea TV.

Teo Trandafir pregătește un mic dar pentru fiica ei

Vedeta Kanal D se preocupă în fiecare an ca fiica ei să aibă parte de o surpriză de 1 Iunie. De când este Maia în viața mea am avut grijă să aibă un mic dar, să simtă că este și ziua ei, să intre în această atmosferă la fel că toți ceilalți copii. Am încercat mereu să îi sărbătoresc copilăria nu numai în această zi, să avem mereu momentele noastre frumoase', a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Teo Trandafir.

Teo-Trandafir-copilarieTeo-Trandafir-copilarie

Prezentatoarea știrilor Kanal D, Ilinca Obadescu, recunoaște că a fost dintotdeauna răsfățată de părinții ei, care îi făceau toate poftele fără a aștepta un prilej anume. Când eram foarte mică nu realizam că este o zi doar a copilului. Pentru mine nu era o diferență, în fiecare zi eram tratată la fel, nu primeam cadouri doar cu acea ocazie. Părinții mei m-au răsfățat toată copilăria și sunt fericită că am reușit să păstrez bucuria copilăriei mele', ne-a povestit Ilinca.

Diana Dumitrescu: „Este Ziua Copilului în fiecare zi”

Diana Dumitrescu, actriță pe care o puteți vedea în serialul Strada Speranței, asociază copilăria cu lumea minunată descrisă în celebrul cântec al regretatului Mihai Constantinescu. Îmi amintesc că am fost pe 1 iunie într-un parc unde chiar cânta Mihai Constantinescu „O lume minunată”; aveam 4 sau 5 ani și purtam o fustiță și o cămășuță albe cu buline roșii; jucam șotron și coloram cu cretă. Este una dintre amintirile vii pe care le port în suflet. Îmi amintesc o vară, în preajma zilei de 1 iunie… ne-au trimis părinții într-o excursie și când ne-am întors am găsit camera curată lună și câte o jucărie nouă pe pat', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Diana Dumitrescu. De când a devenit mamă, actrița se preocupă să îi creeze fiului ei amintiri frumoase zilnic.

Citeste și: Cum a slăbit Diana Dumitrescu, după ce a devenit mamă: „M-a învățat cum să mănânc corect”

Citește și: Cum a reușit Teo Trandafir să treacă peste suferințele din dragoste: „Nu e vina nimănui'

Citește și: Misty și Keo se căsătoresc, în sfârșit: Se va întâmpla curând, pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă' / EXCLUSIV

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara: „Mulți au crezut că îl decad din drepturi'/ EXCLUSIV

Anii trecuți nu am sărbătorit cu fast 1 iunie alături de Carol, fiind foarte mic și fiind și pandemie. Anul acesta nu m-am gândit ce voi face.

Carol încă nu merge la grădiniță, încă nu are prieteni foarte mulți, dar o să mă gândesc la ceva special. De când sunt mamă, este Ziua Copilului în fiecare zi. Avem momente foarte frumoase doar noi doi. O dată pe săptămâna mergem la mall să își cumpere o jucărie. Stăm aproape o ora să își aleagă acea jucărie care îi place foarte mult. Ne jucăm, colorăm, avem tot felul de discuții, creăm amintiri frumoase împreună', ne-a povestit Diana cum este viața alături de fiul ei în vârstă de 2 ani și 9 luni.

Cătălina Grama Jojo le dedică întreaga zi copiilor

Pentru Cătălina Grama Jojo luna iunie a avut întotdeauna o semnificație special, întrucât debuta cu petreceri în familie. Vărul meu este născut de Ziua Copilului și toate amintirile legate de această zi au legătură cu sărbătorirea lui, iar tatăl meu este născut pe 2 iunie. Toată copilăria mea aceste două zile au fost celebrate. Nu percep această sărbătoare atât de puternic conturată în copilăria mea. Am simțit-o mai puternic după ce am devenit adult, respectiv mamă. Nu am „îngropat” niciodată copilul din mine, sunt în continuare jucăușă, ghidușă. Mă bucur de foarte multe lucruri exact ca un copil. Am cele mai mici și în același timp importante motive să mă bucur', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA , interpreta Denisei din serialul Strada Speranței de la Kanal D.

Actrița știe exact cum va decurge ziua alături de cei doi copii. Pentru mine 1 Iunie înseamnă o zi liberă, doar a lor, a Zorei și a lui Achim, în care facem ce își doresc ei. Cel mai important este că există această zi liberă, astfel încât părinții să își petreacă timp cu copiii lor. Anul acesta vom merge undeva într-un parc de aventură, cel mai probabil, unde mă voi uita după Achim prin copaci, făcând un traseu mai complicat, și ghidând-o pe Zora. Pentru mine 1 iunie este o zi specială și pentru că este ziua în care s-au născut Monica Anghel, vărul meu, Silviu, și Marilyn Monroe', a adăugat ea.

Ana-Maria Barnoschi: Sărbătoresc ziua de 1 iunie zi de zi'

Ana-Maria Barnoschi de la Roata Norocului' își amintește cu drag de jocurile alături de colegi. De obicei, de 1 iunie, când terminăm orele, ieșeam de fiecare dată în părculețul de vis-a vis de școală, ne opream acolo și ne jucam, ne dădeam în toate cele, țopăiam etc. Știu că ne jucam foarte mult, și petreceam foarte mult timp cu colegii. Eu sărbătoresc ziua de 1 iunie zi de zi pentru că este activ mereu copilul din mine , ne-a spus ea.

Adrian Cristea cunoscut sub apelativul Bursucu' ne-a spus că în copilărie se bucura că petrecea ziua după bunul plac. Țin minte că de 1 iunie aveam o zi liberă de la școală … Pentru noi era o bucurie, pentru că aveam liber la joacă, la relaxare; puteai să bați mingea pe maidan', era ziua aceea în care te jucai cu prietenii de la bloc; de-a v-ați ascunselea, leapșa, fotbal, tenis', a rememorat el.

Astăzi organizează ziua în cel mai mic detaliu pentru fata cea mică, întrucât cea mare își face singură programul. Lucrurile s-au schimbat, pentru simt 1 iunie cu totul altfel, mă concentrez asupra fiicelor mele! Pentru fiica cea mare, care are 16 ani, ziua aceasta specială va fi petrecută la cafea, cu prietenii,  probabil  . Cu mezina mergem la locul de joacă sau îi  vom organiza o petrecere, unde să se simtă bine alături de alți copii, acasă. Facem un tort de 1 iunie. Va primi cu siguranță jucării', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Bursucu.

Jorge se distrează la petrecerea copiilor

Jorge și-a făcut programul astăzi după dorința copiilor, nici nu s-ar fi putut altfel. „De 1 Iunie, sărbătorim ziua unui prieten de-al lui David, care de curând, la ziua surorii lui, a întrebat de ce el nu își serbează ziua, așa că, de 1 Iunie, sărbătorim încă o dată ziua băieților și o să petrecem cu toți copiii. O să ne strângem mai mulți prieteni care avem copii și ne retrăim copilăria la maximum. Probabil că fetele nu o să își dorească să vină cu noi; Ilinca, cel puțin, are 20 de ani și nu mai petrece așa mult timp cu noi, doar când vrea ea să ieșim pe la terase sau cine știe ce club. Distracția mea și a soției este la petreceri de copii. (zâmbește) Karina, la 13 ani, îsi împarte timpul cu prietenele, colegele. E diferență mare între cei trei copii, așa că ne împărțim și noi cum putem”, a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Jorge.

Foto: Arhiva Personala / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton