Fotografii de colecţie – Sărbătorile cu Andreea Raicu şi micuţa Maria, fetiţa de care are grijă

 Florentina Liutic
.

An de an, de Crăciun, revista Viva! a fost prezentă în casele vedetelor pentru „a lua pulsul Sărbătorilor şi a vă spune poveşti magice. Iată pictorialul pe care Andreea Raicu l-a realizat alaturi de Maria, fetita de care are grija!

 

În 2008, de Crăciun, revista Viva! a făcut un pictorial „altfel cu Andreea Raicu, iar asta pentru că, deşi îţi este foarte greu să-ţi iei ochii de la ea, de data aceasta personajul principal a fost altcineva – Maria, o fetiţă abandonată, de la Centrul Sf. Macrina.

 

 

Vedeta a fost foarte impresionată când a aflat că micuţa nu avea să-şi petreacă sărbătorile în familie – „Nu, mama nu are posibilitatea să mă ia de aici. Nu poţi să mă iei tu? –, iar acela a fost momentul în care s-a decis să o facă fericită pe Maria. Şi a reuşit, oferindu-i micuţei nu doar trei săptămâni de vacanţă ca-n poveşti şi un Crăciun plin de surprize, ci şi sprijinul moral de care avea nevoie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton