Fotografii de colecție – Loredana, femeia viitorului

 Oana Pantazi
.

Acum zece ani, Loredana poza pentru Viva! într-un pictorial futurist, care i s-a potrivit mănușă, pentru că  ea a fost întotdeauna înaintea vremurilor, inovativă, anticipativă și, nu în ultimul rând, mereu tânără.

Cântăreață, compozitoare și actriță, în aproape 30 de ani de carieră Loredana a fost permanent în atenția publicului, iar succesul constant de care s-a bucurat s-a datorat în primul rând faptului că artista a știut mereu să se reinventeze, uimindu-și fanii de fiecare dată. Acum 30 de ani, Loredana cânta în duet cu Ion Caramitru o melodie pe care o fredonează cu aceeași emoție și generațiile actuale, „Bună seara, iubito!', două decenii mai târziu spulbera topurile alături de B.U.G. Mafia, cu „Ridică-mă la cer', apoi cu „Apa', alături de Cabron, iar la concertele sale, absolut spectaculoase, biletele sunt cu multă vreme înainte „sold out'. Muzica live de excepție, costumele impresionante, coregrafia și efecte speciale deosebite, faptul că Loredana a abordat stiluri muzicale dintre cele mai diverse – toate acestea au dus prestația ei la un nivel de profesionalism greu de egalat.

Și cu zece ani în urmă, la fel ca azi, Loredana era pe culmile succesului, performanță neegalată până acum de altcineva din industria muzicală românească. Întrebată în cadrul interviului Viva! ce ar vrea să se descopere în viitor, Loredana a răspuns fără ezitare: „Tinerețea fără bătrânețe. Cred că fiecare are dreptul la tinerețe veșnică, indiferent de felul lui de a fi. Nici eu nu sunt o sfântă, niciodată nu m-am considerat așa, dar tinerețea este ceva ce mi-aș dori, fie că merit, fie că nu.'.

Zece ani mai târziu, putem confirma că Loredana a descoperit secretul tinereții veșnice, fiindcă artista este aproape neschimbată.

 

Oana Pantazi 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton