Fotografii de colecție cu Elena Gheorghe. Uite cum arăta în 2008!

 Oana Pantazi
.

În 2008, Elena Gheorghe era protagonista unui pictorial îndrăzneț în revista Viva! La vremea aceea, artista avea o relație de trei ani cu iubitul și colegul ei de trupă Cornel Ene, dar declara că nu se grăbește să caute rochii de mireasă…

 

Astăzi, la 30 de ani, după cum o demonstrează și pozele postate recent de Elena, artista arată la fel de bine ca atunci și, cumva a reușit să îmbine perfect viața profesională cu cea personală, deoarece ea și Cornel au împlinit anul acesta patru ani de căsnicie și au un băiețel superb. Cu această ocazie, Elena a postat pentru fanii ei fotografii de la nuntă pe pagina ei de Facebook, alături de un mesaj extrem de emoționant: „Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru fiecare zi împreună, că ne dă iubire şi linişte, cu ajutorul Lui, anul acesta împlinim 11 ani de când suntem împreună.

 

De la vârsta de 15 ani, când câștiga trofeul „Ursulețul de Aur pentru interpretarea hitului „One Moment in Time al lui Withney Houston și până la proiectul de succes Mandinga și apoi un Disc de aur, reprezentarea României la Eurovision și succesul ulterior din Spania, Mexic, Italia și Japonia, Elena a parcurs un drum lung și, cu siguranță, deloc ușor.

 

În 2002, artista declara: „Mi-ar plăcea să fac un duet cu David Bisbal. E un om optimist, îndrăgostit de ceea ce face, care trăiește cu muzică și se hrănește cu aplauze. Mă regăsesc în toate astea. Suntem convinși că va veni o zi în care David Bisbal va fi cel care îi va propune Elenei să facă un duet cu el.

 

Oana Pantazi Foto: Viva!; Facebook

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton