Fotografia zilei: Pamela Anderson arată super sexy la 50 de ani

 Oana Pantazi
.

În anii 90, posterele cu Pamela Anderson populau camerele fiecărui adolescent și nu era bărbat de pe planetă să nu viseze la planturoasa blondă. De altfel, unul dintre motivele pentru care serialul Baywatch, care ținea milioane de oameni în fața televizoarelor, a fost celebra actriță, a cărei apariție super sexy aprindea imaginația domnilor de fiecare dată. Recent, Pamela a împlinit 50 de ani și, chiar dacă și-a mai pierdut din strălucirea de altădată, încă arată senzațional.

Chiar dacă are operații estetice și, de-a lungul timpului, a beneficiat de augmentări pe ici, pe colo, diva ar putea apărea oricând cu succes pe coperta oricărei reviste. De altfel, Pam are și un iubit sexy și cu 18 ani mai tânăr, în persoana fotbalistului francez Adil Rami, iar asta confirmă din plin faptul că vedeta încă este foarte hot.

De ziua ei, Pamela a pus pe Instagram o fotografie alb-negru în care arată senzațional, alături de care a postat un comentariu scurt, dar elocvent: „J’ai pas d’âge'. Din acest punct de vedere, suntem total de acord. Pamela Anderson într-adevăr pare că nu are vârstă!

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton