Fotografia zilei: Ilinca Vandici – “Și viața mea s-a schimbat pentru totdeauna…”

 Oana Pantazi
.

Cea mai emoționantă fotografie a zilei ne-a fost furnizată de Ilinca Vandici, vedeta, care a devenit mamă în weekendul trecut, postând pe Instagram prima poză cu fiul ei. Micuțul Zian Ioan (al doilea nume este al tatălui Ilincăi), care a primit nota 10 la naștere, a venit pe lume cu o greutate de 3,9 kilograme și măsurând 53,5 cm. După câte se vede din fotografie, bebelușul este deja foarte hotărât, acesta strângându-i cu putere degetul mamei sale. Ilinca este topită, iar asta o dovedește și comentariul pe care vedeta l-a făcut la postare: „Și viața mea s-a schimbat pentru totdeauna… ❤ ❤ ❤. Cuvintele sunt de prisos în aceste momente așa că, vă salutăm și vă pupăm cu drag, mami și îngerașul Zian!”.

Cu siguranță viața ei s-a schimbat, pentru că dragostea de mamă este un sentiment unic, imposibil de imaginat! La rândul nostru, le dorim proaspetei mămici și puiuțului ei tot binele din lume!

Citește și: Căutăm vedeta cu dimensiunile 90-60-90: Astăzi, Anca Serea

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton