Fotografia zilei: Angela Merkel – O shaorma cu de toate!

 Oana Pantazi
.

De 12 ani la cârma Germaniei, Doamna de Fier a Europei și unul dintre cei mai importanți lideri politici ai lumii, Angela Merkel nu este în acest moment chiar cel mai popular politician, ba chiar dimpotrivă. În lupta pentru păstrarea integrității Uniunii Europene, nu întotdeauna una onestă și dezinteresată, cancelarul Germaniei și-a pierdut mult din credibilitate și a mai rămas pe drum fără unii dintre partenerii politici, dar nimic nu pare să o oprească din drumul său… Nici măcar teama de ridicol.

Fotografia zilei ne-o înfățișează pe stimabila Angela Merkel, la un festival de vară ce a avut loc la Berlin, în timp ce hăcuiește cu siguranță un döner-kebab, ca și cum acesta ar fi dintotdeauna domeniul său de expertiză. De fapt, dacă stăm să ne gândim puțin, la tăiat se pricep politicienii cel mai bine – hălci din salarii, din pensii, din alocații sau direct din bugetul țării –, iar imaginea doamnei Merkel mânuind un iatagan turcesc este mai mult decât sugestivă… În orice caz, atunci când se va face împărțeala, cu siguranță noi nu vom beneficia de o shaorma cu de toate, chiar dacă vom cotiza, ca de obicei, cu tot șeptelul de oi… cu tot cu „ciobănei'.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton