Fotografia zilei: Anca Serea – „Aseară a fost greu pentru mine”

 Florentina Liutic
.

Anca Serea a trăit unul dintre cele mai duereroase momente din viaţa ei, vedeta neputând dansa în show-ul „Uite cine dansează!' după ce s-a accidentat grav la picior.

 

Medicii i-au interzis să faca mişcare timp de o săptămână, însă frumoasa vedetă a ţinut să fie prezentă în ringul emisiunii, chiar daca a ajuns acolo într-un scaun cu rotile.

 

Ce a fost în sufletul ei, a dezvăluit astăzi într-o postare pe Instagram, multumindu-le celor care i-au fost alaturi: „Aseară a fost greu pentru mine şi vă mulţumesc pentru gândurile şi energia voastră!', a scris Anca, după ce a primit numeroase mesaje de încurajare din toate părţile.



Anca a izbucnit în lacrimi aseară povestind ce s-a întâmplat, iar Mihaela Rădulescu a ţinut să o încurajeze, spunqndu-i că nu va fi eliminată din concurs din cauza acestei accidentari. De altfel, prezentatoarea emisiunii a postat şi pe pagina ei de Instagram o fotografie cu Anca şi cu partenerul acesteia, încurajând-o pe aceasta în cel mai frumos mod posibil: „Anca, să te faci bine. Că ai de dansat o viaţă, alături de o familie minunată!'

 

Vezi si:

Hashtag-ul zilei: #midnightcut

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton