Fotografia cu care Ruby a stârnit controverse. Ce schimbare și-a făcut la nivelul feței: ”Începi să semeni cu Margherita de la Clejani”

 Stamen Diana
.

Ruby a stârnit mari controverse pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie. Schimbarea pe care și-a făcut-o la nivelul feței nu a fost chiar pe placul internauților, iar aceștia au taxat-o imediat. 

Ruby este plină de surprize chiar și atunci când vine vorba despre aspectul fizic. Artista a postat o fotografie pe una dintre rețelele de socializare, iar fanii au reacționat imediat când au văzut ce schimbare și-a făcut la nivelul feței. Ruby și-a creionat sprâncenele astfel încât să pară că are monosprânceană, însă internauților nu le-a plăcut deloc.

„Lăsând la o parte blăniță dintre sprâncene, care este presupus, desenată pentru efectul artistic, nu știu de ce ți-ai făcut sprâncenele ca de samurai, adică se termină brusc și în sus. Asta e problema fetelor frumoase, se urâțesc singure. Să nu te superi pe mine, dar începi să semeni cu Margherita de la Clejani. Dacă asta îți doresti, go for it – fiecare e liber sa faca ce vrea cu corpul sau. Tu esti frumoasa!!!', a fost un mesaj lăsat de o internaută.

Vedeta și-a recunoscut intervențiile estetice pe care le-a avut de-a lungul timpului și nu regretă niciuna. Ruby are operație la nas, dar și buzele injectate cu acid hialuronic.

Ruby, prima operație estetică la 18 ani

Întotdeauna Ruby a recunoscut intervențiile estetice pe care le are, însă doar pe una a ținut-o ascunsă. Cântăreața s-a operat la sâni pe vremea când avea doar 18 ani și considera că bustul ei este prea mare, astfel că a făcut o operație de micșorare a sânilor. Această operație este una pe care Ruby o regretă și a dezvăluit că nu ar mai face asta niciodată, pentru că acum are probleme.

După ce și-a micșorat bustul, după un timp, Ruby a vrut să-și mărească din nou bustul, astfel că a apelat la implanturile mamare, iar acum are probleme. Vedeta nu a respectat toate indicațile pe care medicul estetician i le-a dat, iar la două zile după operație, Ruby a urcat pe scenă, deși medicul i-a interzis să facă asta.

FOTO: Instagram

Ruby, schimbare esteticăRuby, schimbare estetică

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton