Fostul rege al Malaeziei a divorțat de Miss Moscova 2015. Pentru ea renunțase la tron

 Pirvu Cristina
.

Vești nu foarte bune sunt făcute publice de către presa internațională. Fostul rege al Malaeziei, Muhammad al V-lea, a divorțat de fosta Miss Moscova la câteva luni de la căsătorie și la câteva săptămâni de la venirea fiului lor pe lume.

Anul 2018 a fost unul înfloritor pentru ei, dar 2019 a venit cu cea mai grea povară: divorțul! Oksana Voevodina, 26 de ani, s-a căsătorit, pe 22 noiembrie 2018, în Rusia, cu regele Malaeziei, Muhammad al V-lea, 50 de ani. Lucrurile nu au evoluat bine pentru ei, căci au divorțat.

Actele de separare au fost înregistrate pe 1 iulie, în Singapore, și au fost făcute prin pronunțarea cuvântului „talak' de trei ori – cea mai severă și ireversibilă formă de divorț în Islam, a raportat, miercuri, New Straits Times. Cu toate acestea, data divorțului se pare că a fost de fapt 22 iunie, doar o lună după ce s-a născut fiul cuplului, pe 21 mai.

Presa internațională adaugă că nu există confirmări oficiale cu privire la separarea celor doi. În luna ianuarie au existat speculații că mariajul nu ar fi fost stabil mai ales după ce tatăl fostei Miss Moscova s-a opus vehement relației dintre fostul rege și fiica lui.

Fostul rege al Malaeziei si Miss MoscovaFostul rege al Malaeziei si Miss Moscova

Fostul rege al Malaeziei a abdicat de la tron pentru un fotomodel

Muhammad al V-lea a abdicat de la tron la începutul anului 2019. Presa a speculat că el a luat această decizie, după ce în spațiul public au apărut mai multe imagini realizate cu ani în urmă în care apărea Oskana în ipostaze intime cu un bărbat.

Cum s-au îndrăgostit cei doi

Tânăra a povestit pe instagram cum s-a căsătorit cu regele provinciei Kelantan.

Ne-am întâlnit în 2017, în Europa, printr-un prieten bijutier. Am povestit întreaga seară și am făcut și schimb de numere de telefon. Vorbeam în fiecare zi, dar nu ne puteam vedea din cauza contractelor mele cu diferite agenții de modă. La un moment dat mi-a spus că adoră conversațiile noastre și mi-a cerut să devin soția lui. Așa a început povestea noastră de dragoste'.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton