Fostul principe Nicolae, declarații după botezul fiului său. Cine a lipsit de la eveniment: "În inima familiei mele..."

 Raiciu Adriana
.

Fostul principe Nicolae si soția sa, Alina-Maria Binder, și-au botezat băiețelul, în Catedrala Încoronării din Alba Iulia. La două săptămâni de la eveniment, nepotul regelui Mihai a făcut primele declarații despre creștinarea micuțului, dar a precizat și cine sunt membrii familiei regale care au participat la botez.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Principele Nicolae al României trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Acesta a devenit tătic pentru a doua oară, după ce soția sa, Alina Binder a născut un băiețel. Recent, cei doi și-au creștinat micuțul, iar slujba a avut loc în Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Totodată, mu întâmplător a fost ales acest loc pentru botezul celui de-al doilea copil al fostului principe Nicolae. În urmă cu 100 de ani, Regele Ferdinand și Regina Maria au fost încoronați aici, ca Monarhi ai României Mari.

43242-1-143242-1-1

La scurt timp de la eveniment, nepotul regelui Mihai a făcut primele declarații, pe contul său de socializare. Iată ce a scris acesta!

Citește și: Fostul principe Nicolae și-a botezat fiul, în Catedrala Încoronării din Alba Iulia!Imagini emoționante de la ceremonie

Citește și: Alex Dima de la PRO TV a devenit tată de băiat:„O minune de copil a venit pe lume

Citește și: Marius Elisei, primele declarații despre neînțelegerile cu Oana Roman:Cea mai importantă este Isabela. Prefer să fiu criticat, decât să…

Citește și: Adelina Pestrițu a împlinit 35 de ani.Ce cadou de lux i-a făcut soțul ei, Virgil Șteblea

Fostul principe Nicolae, declarații după botezul fiului său, Mihai

Ziua de 18 iunie 2022 va rămâne mereu în inima fostului principe Nicolae și a soției sale. Cei doi și-au botezat cel de-al doilea copil, iar slujba a avut loc la Catedrala Încoronării din Alba Iulia.

„Data de 18 iunie 2022 va rămâne mereu în inima familiei mele. În această zi, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia s-a săvârșit Taina Sfântului Botez fiului nostru, Mihai. În urmă cu 100 de ani, la 15 octombrie 1922, a avut loc ceremonia de încoronare a Regelui Ferdinand și a Reginei Maria ca suverani ai României Mari, la catedrala construită special pentru acest moment solemn', a notat el.

Locația nu a fost aleasă întâmplător, întrucât, în anul 1922, Regele Ferdinand și Regina Maria au fost încoronați la Alba Iulia, ca Monarhi ai României Mari.

„Faptul că fiul nostru a devenit creștin în aceeași catedrală unde străbunii săi au fost unși drept Regi ne onorează profund. Mai mult, bunicul meu, Regele Mihai, a purtat titlul de Mare Voievod de Alba Iulia. Iată încă un element pentru care, împreună cu soția mea Alina-Maria de Roumanie, am dorit ca botezul strănepotului său să fie săvârșit la Alba Iulia, ținând legătura între trecut, prezent și viitor în acest loc cu o încărcătură simbolică deosebită', a mai transmis fostul principe Nicolae pe Facebook.

Cine au fost membrii familiei care au participat la eveniment

În încheiere, soțul Alinei-Maria de Roumanie a ținut să le mulțumească celor prezenți la botezul micuțului, sora și cumnatului lui, dar și nașii Liviu și Simona Popescu. Mama fostului principe Nicolae, Margareta, Custodele Coroanei, Radu, principele Radu, au lipsit.

„Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în această zi atât de specială, împreuna cu nașii noștri, Liviu și Simona Popescu, sora mea Elisabeta-Karina de Roumanie, cumnatul meu Mihai, socrii mei, Rodica și Heinz Binder și, nu în ultimul rând, mulțumim localnicilor pentru primirea călduroasă și pentru urările deosebite pe care ni le-au adresat!', a încheiat el.

sursă foto- Facebook, arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton