Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, gest emoționant la 3 ani de la moartea artistului: "Ne-am iubit până la sfârșit"

 Dumba Gabriela
.

Măcinată de dor, Mihaela, fosta soție a lui Mihai Constantinescu, a făcut un gest emoționant, la trei ani de la moartea artistului. Cei doi s-au iubit timp de 28 de ani, însă drumurile li s-au despărțit în anul 2003 când au decis să divorțeze. Cu toate acestea, cei doi au rămas în relații foarte bune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Constantinescu s-a stins din viață pe 29 octombrie 2019, în urma unor grave probleme cardiace. Solistul suferise și o operație la inimă, la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară, din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu-Mureş.

6204530662045306

Mihaela i-a fost alături 28 de ani lui Mihai Constantinescu

Chiar dacă au divorțat și Mihai Constantinescu s-a căsătorit cu Simona Secrier, Mihaela i-a stat alături mereu artistului, mai ales în ultimele clipe de viață.

Mihaela Constantinescu a organizat, pe 29 octombrie, un parastas la azilul de bătrâni 'Precupeții vechi', din București, locul unde, după decesul lui Mihai Constantinescu, ea a împărțit mereu haine și mâncare, așa cum cere tradiția:

'Am fost la cimitir și i-am pus la mormânt o coroană din trandafiri de mătase, cum îi duc mereu. Iar mâine, exact în ziua în care se împlinesc trei ani de la deces, organizez un parastas la azilul de bătrâni din curtea Bisericii 'Precupeții Vechi, unde împart mâncare și haine', a declarat Mihalea Constantinescu pentru ego.ro.

Citește și: Cum se înțelege Vio de la „Stand-up Revolution’ cu ceilalți jurați ai emisiunii: „Au fost tensiuni, au fost şi mâncătorie, şi invidie’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum a trecut Anemona Niculescu peste divorțul de fostul soț: „A fost o alegere foarte greșită'

Citește și: George Ivașcu a aflat din presă că soția vrea să divorțeze: „Într-o duminică mă trezesc cu un telefon și…'

Mihaelei Constantinescu, măcinată de dorul lui Mihai Constantinescu

Mihaelei Constantinescu îi este tare greu să creadă că omul cu care a avut o conexiune aproape ireală nu mai este în această dimensiune.

'În acești trei ani care au trecut a fost foarte greu, îmi este îngrozitor de dor de Mihai, nu cred că s-a întâmplat, îmi lipsește cum eu nu pot să spun.

Au trecut trei ani și încă nu îmi vine să cred că nu mai e. A fost un om atât de bun, atât de iubitor, de elevat spiritual, a fost un copil mare, a fost o minune de om. Cum să te detașezi, cum să-l uiți măcar puțin?

E greu să știi că nu va mai veni de nicăieri, este inimaginabil. Nu-mi vine să cred că nu mai este în această dimensiune. Păstrez, aici, în casă, pozele lui, în fiecare zi aprind o lumânare', a mai completat ea, pentru Ego.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton