Fosta iubită a lui Fuego, bolnavă de COVID-19, mărturisire șocantă de pe patul de spital: "Te doare tot în tine și simți că îți iese foc din nas și din trahee"

 Oana Pantazi
.

Fosta iubită a lui Fuego, Ana Maria Ciaușu, traversează momente dificile. În acest moment, ea se află în continuare pe patul de spital, unde se luptă cu noul coronavirus. Iată mărturia dătătoare de fiorei a Anei Maria!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fosta iubită a lui Fuego, Ana Maria Ciaușu, a făcut recent dezvăluiri șocante, chiar de pe patul de spital, unde a ajuns după ce a contractat COVID-19. Ea a documentat totul și a povestit în amănunt despre momentele grele prin care a trecut, dar și despre tratamentele complexe la la care a fost supusă. Te doare tot în tine și simți că îți iese foc din nas și din trahee', mărturisea Ana Maria.

Citește și: Stela Popescu i-a cuplat, acum 22 de ani! Cum a început relația dintre Anca Țurcașiu și fostul ei sot: „A fost prima dată în viața mea când m-am uitat la un bărbat să văd dacă are verighetă”

În luptă cu un inamic invizibil

Fosta iubită a lui Fuego, Ana Maria Ciaușu (42) activează de ceva vreme în politică, ea ocupând funcția de secretar general al PNL Olt. Povestea ei dramatică a început pe 13 iulie, data la care a aflat că suferă de COVID-19, în pofida faptului că a respectat toate regulile impuse de autorități. Inițial, a ales să se trateze la domiciliu, după cum a mărturisit, pentru a nu ocupa patul de spital al unui om care are nevoie de oxigen'. După ce a suferit însă un atac de panică extrem de violent, Anamaria a ajuns la spital.

„Am luat decizia, împreună cu medicul de familie și cu cel de pe ambulanță să urmez tratamentul acasă. Sunt un om foarte altruist, chiar am crezut că nu e corect ca eu, căreia nu îmi curgea nici nasul, să ocup patul de spital al unui om care are nevoie de oxigen. Și așa a fost până marți după amiaza… (…). Tratarea virusului este, de asemenea, un proces dureros pentru că medicația are niște efecte cumplite… Simptomele de durere de cap, cefalee, dureri de ochi, lipsa de aer, durere în piept, tuse, transpirații abundente, dureri de mușchi, de oase, de stomac, de ficat…tot te doare în tine…

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram. Vedeta de la ProTV nu s-a lăsat până nu l-a cucerit: 'El avea o altă relație'

iubita-Fuego-coronavirus-1iubita-Fuego-coronavirus-1

„Simți că nu mai vezi la 2 metri în fața ochilor”

Toate sunt accentuate de efectele medicamentelor până acolo încât simți cum îți iese tot prin piele, că iei foc, că nu mai vezi la 2 metri în fața ochilor și pe picioare este greu să îți ții echilibrul… Așa sunt eu, în fiecare zi, de miercuri, 15 iulie, încoace.

Dacă mă întrebi dimineața, sunt bine, foarte bine, după perfuzii și pastile, nu mai pot vorbi, dar acesta este un proces de vindecare pe care îl înțeleg, așa funcționează și nu trebuie decât să am răbdare… Pe scurt, simptomatologia e în etape, diferă de la organism la organism… Este extrem de ciudat cum se manifestă: dureri mari de cap, cefalee, tuse, dureri în piept, sufocare deși ai oxigenul bun, simți ca îți iese foc din nas și din trahee, insomnii severe', a declarat Ana Maria Ciaușu pentru presshub.ro.

Citește și: fost dragoste la prima întâlnire! Alina Pușcaș povestește în premieră cum a cucerit-o soțul ei: „M-a cerul în căsătorie de trei ori”

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton