Florina Mărcuță, fosta soție a lui Bebe Cotimanis, s-a înscris la Teologie: "Am închis școala de machiaj"

 Oana Pantazi
.

La patru ani de la divorțul de actor, Florina Mărcuță, fosta soție a lui Bebe Cotimanis, are o viață complet nouă – s-a înscris la Teologie și și-a închis afacerea. Iată care sunt motivele care au determinat-o să ia o asemenea decizie curajoasă la 50 de ani!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florina Mărcuță, fosta soție a lui Bebe Cotimanis, are o viață nouă, la 51 de ani, viață schimbată de pandemie, dar și de despărțirea de cel care i-a fost partener aproape două decenii. Cu patru ani în urmă, Bebe Cotimanis decidea să înceapă o viață nouă, alături de o femeie mult mai tânără și să renunțe, astfel, la relația de 17 ani cu Florina Mărcuță. În timp ce actorul și-a găsit fericirea alături de Iulia Dumitru, fosta sa soție, make-up artist de profesie, s-a reinventat la rândul ei.

274121251_7037359736335472_4676025068133583039_n274121251_7037359736335472_4676025068133583039_n

Fosta soție a lui Bebe Cotimanis și-a închis școala de machiaj

În vara anului 2014, Florina Mărcuţă și Bebe Cotimanis s-au căsătorit, după 14 ani de relație și nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea deznodământ… Patru ani mai târziu însă, cei doi au decis să se despartă, iar viața Florinei s-a schimbat radical.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Florina Mărcuță, după despărțirea de Bebe Cotimanis! Actorul a părăsit-o după 17 ani pentru o femeie mai tânără

Citește și: Motivul pentru care Bebe Cotimanis a plecat de la ProTV, după 25 de ani: 'Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta'

Citește și: Care sunt primele 10 țări calificate în finala Eurovision 2022. Moldova e pe listă

Citește și: Drama trăită de Cerasela de la Insula Iubirii: „Mama și tata nu m-au vrut’

Citește și: Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele: „O pot numi… 

Anul trecut, Florina Mărcuță a luat o decizie surprinzătoare – s-a înscris la Facultatea de Teologie Justinian Patriarhul din București, la secția Artă Sacră, și a fost admisă la buget. Cum pandemia i-a afectat grav afacerea, fosta soție a lui Bebe Cotimanis a fost nevoită să-și închidă afacerea. Cu toate acestea, ea a continuat să lucreze pe partea de cosmetică pentru a se putea întreține.

„Am avut timp și pandemia m-a ajutat din plin să fac acest lucru. La finalul lunii februarie 2020 am închis școala de machiaj, acolo unde am avut pe strada Mihai Eminescu. Proprietarii au vrut să vândă și a fost perfect pentru mine. Am predat locația. Când le aranjează Dumnezeu, le aranjează. Am luat o pauză. Dar am fost activă mai mult pe partea de cosmetică, ca să-mi pot câștiga existența. După un maraton de 19 ani cu școala mea, școala lui Matei, fiul meu, evenimente… mi-a prins bine. Și anul trecut am zis să iau un pachet cu pictură și desen, timp de o lună, la o școală privată, să ies din casă', a declarat Florina Mărcuță, pentru FANATIK.

A intrat la Teologie, la buget

La 50 de ani, Florina Mărcuță a conchis că a venit în sfârșit vremea să facă ceva și pentru ea, și atunci a ales Teologia, facultate unde, mărturisește, a mai vrut să dea, cu ani în urmă.

„Am zis că fac ceva și pentru sufletul meu. Am zis să fac ceva mai mult. Am vorbit cu profesorul și l-am întrebat dacă am șanse să merg mai departe. La Teologie am mai avut o tentativă de a mă înscrie, când Matei era în clasa a Vll-a.

Dar nu puteam să mă duc. Dar anul trecut, în luna mai, m-am decis foarte repede. M-am interesat de ce lucrări este nevoie. Voiam Teologie sau Pedagogie, pentru UNARTE (Facultatea de Artă – n.r.) nu eram pregătită. Speram ca măcar la Pedagogie să fac față la examen', a mai povestit fosta soție a lui Bebe Cotimanis.

Și nu doar că a intrat la facultate, dar a prins și un loc la buget, fiind a zecea pe listă, la Facultatea de Teologie, secția Artă Sacră. Acum, atât mama, cât și fiul ei sunt studenți în același timp. Iar prietenele o numesc 'Blonda de la Teologie', spune ea cu umor.

„M-am gândit că, dacă intru la buget, înseamnă că e un dar de la Dumnezeu, iar dacă intru la cu plată (și îmi permit, rămân) înseamnă că e un semn. Dacă nu intru, atunci o să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce am descoperit în mine. Așa am gândit și așa am făcut. M-am trezit la examen și au venit rezultatele.

Când am văzut că am intrat la buget, a 10-a din 13, am plâns două zile de bucurie. Bucuria aceea o trăiesc și azi, când sunt studentă în anul l de facultate. Fiul meu este student la Iași, la Arte Vizuale, la secția foto-video', a mai povestit Florina pentru FANATIK.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton