Florin Zamfirescu, mai fericit ca niciodată, la 71 de ani, alături de cea de a patra soție! "Nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să..."

 Oana Pantazi
.

La 71 de ani și după 50 de ani de actorie, actorul Florin Zamfirescu este mai activ ca niciodată. Se ocupă de proprietatea de la Mogoșoaia, pe care a transformat-o într-un adevărat rai, și se bucură cu adevărat de viață, împreună cu soția lui, Daciana, care îi este alături de 5 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

După o viață personală cu suișuri și coborâșuri, actorul Florin Zamfirescu a pus în practică sintagma „Fă rai din ce ai”, transformându-și proprietatea de la Mogoșoaia într-un loc de poveste… Un loc pentru care, ce-i drept, a muncit din greu, dar care acum le aduce satisfații enorme lui și soției sale.

Citește și: Emily Burghelea dezvăluie culisele demisiei de la Antena 1: „Vulpița a venit la mine să se plângă că Viorel o bate, avea ochiul vânăt și o vânătaie uriașă pe mână”. Ce s-a întâmplat după emisiune

Florin Zamfirescu, cel mai gospodar dintre actori

Într-un interviu pentru click.ro, marele actor a povestit cum a reușit ca pe un teren cumpărat în 1995 să ridice o vilă cochetă, și să amenajeze o grădină fabuloasă, un loc unde se remarcă imediat mâna de om gospodar.

„Pomi fructiferi, flori, legume, grădina din spatele casei de care mă ocup exclusiv. Aici am un vişin, dar nu sunt pentru consum. E un soi superb, cu fructe mari, cam acrişoare, pe care le folosesc la vişinată. În grădină am toate nebuniile:  hrean, rubarba din ale cărei tije facem prăjituri. Am roşii, ceapă, castraveţi, vinete două rânduri, apoi ardei, gogoşari, kapia, iuţi. Aici am pus fasole, dar nu am mai avut araci pentru ea şi s-a urcat săraca pe gard. Aici am leuştean, ţelină. Le ud la picătură, cam la 3-4 zile. Am mare grijă de ele. Le ţin doar pentru consum, cât am nevoie în casă” , a spus actorul pentru sursa citată.

Citește și: Mirela Vaida, primele declarații după acuzațiile asistentei Emily Burghelea: „Sunt primul om care sună la poliție dacă Vulpița este victima violenței”

Actorul a povestit, de altfel, că nu s-a plictisit deloc pe timpul pandemiei, cu atât mai mult cu cât nu s-a temut de coronavirus.

„Niciodată nu mi a fost frică de el. Am ascultat legile, dar eu nu cred în poveştile astea. Este doar o intenţie de a subjuga omenirea, de a ne CIPa, de a ne vaccina. Eu mi-am văzut de ale mele aici, am făcut mişcare prin curte. Gândiţi-vă că, în cariera mea, am filmat în multe ipostaze grele, în apa îngheţată. Am avut 40 de grade şi a trebuit să mă duc la spectacole sau  la filmări aşa, şi mi-a trecut gripa, răceală, în timp ce filmam. Când e să mori, mori oricum”, a declarat acotrul pentru sursa citată. 

Florin-Zamfirescu6Florin-Zamfirescu6

A patra oară a fost cu noroc

Până să-și găsească fericirea alături de Daciana, actorul și-a mai încercat norocul de trei ori în câăsnicie. Cu prima soție s-a însurat când ea era deja însărcinată cu Vlad, primul lui copil. Au divorțat destul de repede, când aceasta avea doar 25 de ani. A doua oară s-a însurat cu actrița Valeria Sitaru, care i-a dăruit o fiică, Ștefana Samfira, iar al doilea mariaj a rezistat 12 ani. A treia oară, Florin Zamfirescu a fost căsătorit cu actrița Cătălina Mustață și de data asta căsnicia a durat 20 de ani, până în 2012.

Actorul a cunoscut din nou iubirea, alături de cea de a patra sa soție, Daciana, medic de familie, femeia care, după cum declara i-a readus zâmbetul pe buze, a avut grijă de sănătatea lui şi, cel mai important, a reușit să-l facă să se lase de fumat după 45 de ani. Și iată că acum i se confirmă și convingerea că va îmbătrâni fericit lângă ea, deoarece actorul pare mai fericit ca niciodată și, cel mai important, nu și-a pierdut simțul umorului.

„Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii”, a mărturisit Florin Zamfirescu pentru click.ro. 

Citește și: Îl mai ții minte pe Wilmark, juratul de la Dansez pentru tine? Cum arată și cu ce se ocupă la 7 ani de la terminarea emisiunii: are o familie superbă!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton