Florin Salam, primele imagini după externare. Cu ce gest romantic a surprins-o pe Roxana Dobre

 Borcilă Andreea
.

Florin Salam, primele imagini după externare. Celebrul manelist și-a revenit după ce a fost infectat cu coronavirus, așa că și-a reluat concertele. Roxana Dobre îi este alături artistului, indiferent de ora din zi sau din noapte. De data asta, frumoasa brunetă l-a însoțit pe Regele manelelor în parcare, la mașină, înainte ca el să plece spre eveniment. Acolo, au avut parte de câteva momente tandre.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

După opt ani de relație, Florin Salam și Roxana Dobre au decis să-și unească destinele atât în fața ofițerului de Stare Civilă, cât și la biserică. Cei doi au împreună trei copii, însă manelistul mai are un băiat și o fată din fosta căsnicie cu Ștefania, prima soție care a decedat în anul 2009.

florin-salam-3-1florin-salam-3-1

Florin Salam și Roxana Dobre au fost surprinși, recent, în ipostaze tandre, în timp ce soția manelistului își lua la revedere de la el, înainte să plece la cântări.

Citește și: Roxana Dobre, primele declarații despre starea de sănătate a lui Florin Salam:”România ar trebui să se roage pentru el”

Citește și: Cum s-au cunoscut Roxana Dobre și Florin Salam:„Ne-am așezat la masă și…'

Citește și: Cum a reacționat familia lui Alexandru Arșinel după ce s-a spus că actorul ar fi în stare gravă:”Nu vrem să comentăm ceva ce…”

Citește și: Florin Zamfirescu, la un pas de moarte, la filmări:”Tot tavanul a căzut. Ne făcea terci”

Florin Salam, primele imagini după externare

Roxana Dobre a fost surprinsă joi, de către jurnaliștii de la MediaFlux, când a coborât să-și ia la revedere de la soțul ei, înainte ca manelistul să plece la cântări. Bruneta a coborât în parcare, unde se afla mașina artistului, având pe ea doar o pereche de pijamale roz, semn că tocmai ce se trezise din somn. Cei doi au început să aibă mici gesturi tandre, în văzul tuturor. În timp ce Roxana Dobre a vrut să se asigure că manelistul arată impecabil, artistul i-a luat mâna soției sale și i-a sărutat-o, apoi i-a adus-o spre obraz. Cei doi se iubesc la fel ca în prima zi, iar cântărețul se topește de dragul ei.

Florin Salam, dar și familia sa, au avut parte de un mare șoc. Weekendul trecut, un site de știri a dat informația conform căreia artistul ar fi murit, însă veștile au fost dezmințite inițial de Betty, fata lui, apoi de manelistul însuși, anunțându-i pe fani că este bine.

Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit.  Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România.  Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor, a fost prima postare a lui Florin Salam, pe rețelele sociale.

Sursă foto: arhivă, MediaFlux

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton