Florin Ristei și-a deschis restaurant în pandemie: "Am vrut ceva mai sofisticat, dar nu a mers"

 Raiciu Adriana
.

Florin Ristei a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă și a vorbit deschis despre viața lui. Printre altele, cântărețul a spus că și-a deschis un restaurant în pandemie, iar de când s-au ridicat restricțiile, afacerea lui merge foarte bine. Iată declarațiile făcute de îndrăgitul artist!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Ristei este unul dintre cei apreciați cântăreți de la momentul actual. A devenit cunoscut după ce a câștigat X Factor România și a avut sute de concerte în toată țară. Ei bine, în timp ce alți artiști au trecut prin momente dificile în pandemie, juratul a investit într-o afacere de zile mari.

florin-ristei-1florin-ristei-1

În cadrul unui podcast, Florin Ristei a spus că și-a deschis un restaurant și este situat chiar la ultimul etaj al magazinului București. Iată ce a mai spus artistul despre noul său proiect!

Citește și: Ce a spus Dani Oțil despre Mihaela Rădulescu, în direct. Florin Ristei a reacționat:Te mai ceartă și acum?

Citește și: Cum s-a adaptat Naomi, iubita lui Florin Ristei, în România:„Sunt părți pozitive și părți negative / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, declarație neașteptată despre Laurențiu Reghecampf:„Tot la noi o să se întoarcă

Citește și: Când revine Laura Cosoi în televiziune:’În momentul acesta, am o ofertă’

Florin Ristei și-a deschis restaurant în pandemie

Florin Ristei a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă și a vorbit deschis despre viața sa. Printre altele, îndrăgitul artist a spus că și-a deschis un restaurant în pandemie, alături de alți doi prieteni. Acesta se află situat la ultimul etaj al magazinului București și are o vedere excepțională.

Deși proiectul era în desfășurare de ceva timp, au reușit să îl deschidă în martie 2021. Au urmat multe schimbări, însă totul a prins contur. Totodată, de când s-au ridicat restricțiile, afacerea merge ca pe roate.

„Sunt acționar de restaurant. Am a treia parte. E mișto! Eu am vrut de mult… Am doi prieteni. Mi-au propus să facem asta. Nu se cântă acolo. E la ultimul etaj al magazinului București. E chiar la bulevard. Se vede și Casa Poporului, Intercontinental. L-am deschis fix în pandemie, în martie 2021. Noi ne apucasem de el înainte de pandemie și ne-a prins cu el terminat. Am zis măcar un pic… dacă nu se permitea și noaptea. Am zis să înțeleagă lumea că acolo se și mănâncă. La început am făcut o poveste, un concept… n-am mers, evident. «Cartofi prăjiți aveți? Aaa, bine! Plec!».

Am încercat ceva mai sofisticat, altfel. Nu a mers o perioadă, am schimbat și am ajuns la un numitor comun cu mâncarea și oamenii. De când s-a dat drumul la pandemie… este măcel! Am băgat acum că la 3 să plece toată lumea. La 3 se aprinde lumina, se oprește muzica. Poți să mai stai să îți termini băutura cu muzică mai încet. Să stai după ultimul bețiv până la 6 dimineața… să tragă de o apă, numai, gata! Mie mi-a plăcut că în pandemie se opreau la 2 evenimentele. Eu zic că de la 22 la 3 este de ajuns', a povestit Florin Ristei.

Câți bani câștigă Florin Ristei din muzică

Mulți s-au întrebat câți bani a ajuns să câștige acum Florin Ristei. În cadrul unui podcast, acesta a dezvăluit că face la o singură cântăre suma de 500-600 de euro, asta după ce își plătește echipa.

Lumea nu înțelege procesul. «Cât luați voi acum?» «6.000» «Mama, câți bani faci!». Și zic… «Păi, suntem 10!». Eu împart banii egal, după ce scot transport, manager, cheltuieli, chirie, sală, studio, scule. Dacă avem noroc, la o cântare 500-600 de euro. «Atât de puțin iei?!»’, a spus Florin Ristei.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton