Florin Ristei a adormit în direct, la Neața cu Răzvan și Dani, și a fost filmat: „Ce te-a epuizat, mai precis?”

 Lupescu Anca
.

La matinalul Neața cu Răzvan și Dani se întâmplă lucruri cel puțin haioase. Răpus de oboseală, Florin Ristei a adormit cu capul pe scaun, în direct. Răzvan Simion a observat că artistul trage un pui de somn, așa că l-a întrerupt pe Dani Oțil, care vorbea despre un subiect, pentru a i-l arăta pe colegul lor extrem de obosit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

S-a făcut liniște în platou, iar Florin Ristei s-a trezit brusc după ce a ațipit pentru câteva secunde.

„Nu știam de ce ai tăcut! Aveam un moment…', a spus Florin Ristei.  Iar Răzvan Simion a răbufnit: 'Ăsta a stat 12 ore pe scaun, hodorogii și bătrânii au stat în picioare.

img-1-3img-1-3

Nu am stat pe scaun pentru că n-am vrut să fac cute la costumul ăla superb', a spus prezentatorul.

Citește și: Totul despre Denise Rifai, noua vedetă Kanal D. Cea mai dură femeie de pe micul ecran e o romatică incurabilă:„Îmi plac bărbații care aduc flori / EXCLUSIV

Răzvan Simion și Dani Oțil prezintă de ani buni matinalul Neața cu Răzvan și Dani, motiv pentru care s-au obișnuit cu trezitul la ore extrem de neobișnuite pentru majoritatea oamenilor.

Pentru că Florin Ristei încă nu s-a acomodat cu programul, el a ațipit în direct, motiv pentru care a devenit rapid ținta glumelor celor doi prezentatori.

'-Dar ce te-a epuizat mai precis, Florin? 

-Nu pot să le zic oamenilor ce alegeri am avut de făcut ieri. A fost o etapă decisivă. A fost greu', a fost dialogul dintre Florin Ristei și Dani Oțil.

Citește și: Însărcinată în al doilea trimestru, Gina Pistol are probleme. Vedeta le-a cerut ajutorul fanelor:„Voi cum procedați, cum gestionați asta?

Florin Ristei este jurat la X Factor, iar Răzvan Simion și Dani Oțil sunt prezentatori.

Cântărețul a împărtășit cu fanii lui de pe Instagram momentul amuzant. El a postat pe Instagram exact momentul în care a ațipit și în care Răzvan l-a arătat cu degetul.

În descrierea clipului, Florin Ristei a scris: azi a fost greu la serviciu'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton