Florin Pastramă şi-a înşelat iubita, pe Raluca Podea. Plănuiau să se căsătorească cât mai repede

 Pirvu Cristina
.

Florin Pastramă, concurent în show-ul „Ferma” de la Pro TV, are o relaţie controversată cu Raluca Podea. Voiau să se căsătorească cât mai repede, dar ea ar fi aflat că ar fi fost înşelată. 

În mai 2018, s-a aflat că Florin Pastramă şi Raluca Podea s-au despărţit. Pe parcursul relaţiei lor s-au afişat des împreună ca un cuplu fericit. Mergeau la evenimente, se cunoşteau şi cu părinţii, erau bucuroşi de tot ce li se întâmpla.

Raluca Podea a declarat că nu totul era roz. Ea a avut acces la telefonul lui şi a aflat că o înşela, el vorbea cu mai multe domnişoare. Ea a declarat că s-a simţit rânită şi imediat ce şi-a dat seama, a plecat din viaţa lui.

„Eram foarte bine. În urma relaţiei noastre frumoase, eu am fost foarte deschisă, şi cred că nu este foarte bine pentru niciunul dintre noi să fim atât de deschişi într-o relaţie. Nu e bine. Şi când un bărbat nu îşi încheie socotelile din trecut, e o altă problemă. 

El a preferat să meargă pe mai multe direcţii. El, virtual, era cu mult mai multe persoane. Era şi cu o persoană cu care fusese în trecut, am descoperit în decursul unei luni. Aveam acces la telefonul lui.”, a spus Raluca într-o emisiune la Antena Stars.

Ulterior, cei doi s-au împăcat. Trăiesc împreună într-o vilă de lux.

Florin Pastramă concurează la „Ferma'

Chiar dacă nu este la fel de cunoscut ca mulți dintre competitorii săi în peisajul monden autohton, dacă va câștiga competiția, Florin Pastramă are toate șansele să-și sporească notorietatea și nu numai. Iată cum se descrie concurentul: „Sunt foarte bucuros să fiu aici, e o mare provocare pentru mine să las tot confortul de zi cu zi, traiul pe care îl am și să trăiesc o experiență unică lângă oameni pe care nu îi cunosc.

Sunt mândru că sunt de etnie rromă și mă simt norocos că m-am născut în familia asta. Sunt un om pozitiv și cu o dorință de viață enormă. Este adevărat că numele meu a fost folosit în presă în contexte negative, dar sunt un om bun, cu dragoste de Dumnezeu, iar cazierul meu este curat. De aceea și vin în acest proiect, să mă cunoască lumea așa cum sunt eu cu adevărat.”

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton