Florin Pastramă o acuză pe Brigitte că s-a căsătorit cu Ilie Năstase pentru bani. Reacția ei: ”L-am iubit, pentru mine Ilie a fost totul”

 Stamen Diana
.

Certurile dintre Brigitte și Florin Pastramă sunt tot mai dese, iar afaceristul își acuză soția că a stat cu Ilie Năstase pentru bani. Reacția vedetei este una neașteptată și l-a pus la punct imediat pe Florin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Pastramă este sătul să o audă pe Brigitte când vorbește despre fostul ei soț, Ilie Năstase, și a acuzat-o că a fost cu el pentru bani. Atât i-a trebuit, pentru că vedeta a răbufnit și a declarat că l-a iubit extrem de mult pe fostul tenismen.

Citește și: Brigitte Pastramă, primele declarații privind al treilea divorț: „Nu am știut cine e Florin în realitate. L-am cunoscut într-un moment greu”

„Îți jur pe ce am mai scump că l-am iubit, pentru mine Ilie a fost totul. Atât de mult l-am iubit că era să renunț la Dumnezeu pentru el', explică revoltată Brigitte.

Citește și: Brigitte n-a știut în ce s-a băgat când s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Ce s-a aflat acum despre familia afaceristului

Vedeta a povestit că s-a îndrăgostit iremediabil de Ilie Năstase și că-l vedea cel mai frumos bărbat din lume, chiar dacă era cu 31 de ani mai mare decât ea. Era atât de fericită încât nu mai putea dormi noaptea.

„Eu în locul lui Florin nu aș mai fi reproșat chestia cu Ilie. Pe bune, nu îl invoc în fiecare zi pe Ilie, cred că am făcut-o de 3 sau 4 ori, în care l-am dat ca exemplu pozitiv. Nu l-am invocat cum spune el, exagerează', a spus Brigitte Pastramă.

Citește și: Florin Pastramă nu regretă că a bătut-o pe Brigitte: 'Eu sunt țigan. La noi, femeia e femeie”. Ce spune vedeta: 'Eu am trăit cu ideea că el are o amantă'

Brigitte SfatBrigitte Sfat

Florin Pastramă e deranjat că Brigitte vorbește despre Ilie Năstase

Florin Pastramă nu mai poate suporta să audă că Brigitte îi pomenește numele lui Ilie Năstase. O discuție aprinsă a avut loc în mașină, iar situția a degenerat puțin. Afaceristul îi reproșează soției sale că Ilie Năstase și-a bătut joc de ea și că nu i-a făcut așa multe cadouri, așa cum îi face actualei soții, Ioana Simion.

„Tot timpul Brigitte mă compară cu domnul Ilie. Păi stai mă Brigitte, ce ți-a dat ție domnul Ilie: două ceasuri, două genți și datorii. (…) Am și eu frustrarea mea, tot timpul îl aduce în discuție', spune acesta supărat.

Citește și: Brigitte Pastramă, desființată de cumnată: „A întreținut relații sexuale la TV, iar fiica ei a ajuns de batjocura clasei din cauza asta!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton