Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte, după trei ani de căsnicie: „Tot ce spune ea e...”

 Borcilă Andreea
.

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte, după trei ani de căsnicie. Cei doi au ajuns la divorț, după ce au petrecut trei ani cu nenumărate certuri și împăcări. Inclusiv în mediul online, ambii nu ezită să transmită mesaje subtile, prin care dau de înțeles că nu trec printr-o perioadă foarte bună. Recent, încă soțul lui Brigitte a făcut câteva afirmații referitoare la despărțirea de brunetă! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte, după trei ani de căsnicie. La începutul lui iunie, la petrecerea VIVA!, Brigitte anunța că divorțează de Florin Pastramă, fiind mai mult ca niciodată hotărâtă să facă acest pas și că nu mai există cale de întoarcere. Motivul ar fi fost și că bruneta s-ar fi săturat de toate certurile și neînțelegerile pe care le-au avut de-a lungul timpului. Cei doi au fost împreună trei ani, timp în care iubirea lor pasională ar fi fost, de cele mai multe ori, și violentă.

brigitte-9brigitte-9

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit la doar patru luni după ce au încheiat concursul Ferma vedetelor de la PRO TV. Bruneta i-a adus acuzații grave partenerului ei, cum ar fi cele de violență domestică și agresiune verbală.

Citește și: De ce a fost părăsită Brigitte de Florin Pastramă. A fost gelos pe fostul ei soț:”Eu mă rog Domnului să-i…”

Citește și: Brigitte Pastramă a fost operată de urgență:„Cel care îmi este soț nu a fost lângă mine'

Citește și: Cum își crește Tudor Chirilă cei doi copii:”Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17″

Citește și: Ce dietă ține Elvira Deatcu, la 50 de ani. Alimentul la care a renunțat:„Nu mai mănânc…'

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte, după trei ani de căsnicie

Brigitte a făcut marele anunț, fiind invitată la petrecerea VIVA! la începutul lui iunie, acolo unde a venit însoțită de fiica ei. Vedeta spuna că va divorța de Florin Pastramă, după trei ani de căsnicie plini de certuri și împăcări. Pe atunci, bruneta povestea că s-a săturat să fie implicată în situații care nu-i aparțineau. Chiar și la câteva zile după separare, cei doi s-au certat, din nou, în cartierul Floreasca, în timp ce locatarii au chemat imediat Poliția. Brigitte a trecut la numele de familie Năstase, după fostul ei soț, în timp ce încă partenerul ei a fost dat afară din casa brunetei. La rândul său, Florin Pastramă a dat primele declarații referitoare la despărțirea de Brigitte.

Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!', a declarat Florin Pastramă, pentru Click!.

Brigitte, de urgență la spital

Pe 21 iunie 2022, vedeta i-a anunțat pe fani că a fost operată de urgență. Vedeta a făcut și primele declarații, pe Instagram, după ce a ieșit din sala de operație, menționând că fostul ei partener nu i-a fost alături în aceste clipe grele. Ulterior, Brigitte Pastramă și-a liniștit fanii, mărturisind că se simte bine după operație. Femeia de afaceri a precizat că, deși Florin Pastramă nu i-a fost alături, Dumnezeu a avut grijă de ea: „Chiar dacă cel care îmi este soț nu a fost lângă mine, deși am suferit o intervenție deosebit de grea, Domnul Isus m-a vegheat tot timpul și acum sunt bine’, a scris Brigitte Pastramă pe Instagram.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton