Florin Pastramă, concurentul de la Ferma, trăieşte într-o casă de milioane de euro. Imagini din vila de lux

 Pirvu Cristina
.

Florin Pastramă este concurent în show-ul Ferma de la Pro TV. Acesta concurează cu un scop precis pe care l-a dezvăluit chiar la începutul emisiunii. S-a aflat atunci că acesta trăieşte într-o casă de milioane de euro pe care şi-a făcut-o după bunul lui plac. Iată imagini exclusive din vila de lux. 

Florin Pastramă de la Ferma se bucură de viaţa pe care o trăieşte. Are milioane în conturi, are o familie care îl iubeşte, are o iubită care vrea să îl ia de soţ şi o casă în care se simte precum un rege. Da, un rege, căci aşa a decis să o amenajeze.

Concurentul a fost filmat chiar în vila lui de lux. Are camere mari, băi luxoase, într-un design aurit. Se pare că acesta a investit milioane de euro pentru ca totul să arate aşa spectaculos.

Florin Pastramă are o cameră uriaşă, cu un pat matrimonial, iar lângă un dressing mare în care are aşezate toate costumele şi cămăşile.

https://www.facebook.com/ProTVRomania/videos/florin-pastram%C4%83/369108313876346/

„Sunt Florin Pastramă, sunt ţigan, şi să mândresc cu acest lucru. Sunt un tip pozitiv, şi este avantajul meu în această emisiune, o să ajung în finală. Nu am nevoie de bani, cei pe care o să îi câştig vreau să îi donez unui orfelinat.”, a spus Florin Pastramă de la Ferma la Pro TV.

Florin PastramaFlorin Pastrama

Cine e iubita lui Florin Pastramă, concurentul de la Ferma

În mai 2018, s-a aflat că Florin Pastramă şi Raluca Podea s-au despărţit. Pe parcursul relaţiei lor s-au afişat des împreună ca un cuplu fericit. Mergeau la evenimente, se cunoşteau şi cu părinţii, erau bucuroşi de tot ce li se întâmpla.

Raluca Podea a declarat că nu totul era roz. Ea a avut acces la telefonul lui şi a aflat că o înşela, el vorbea cu mai multe domnişoare. Ea a declarat că s-a simţit rânită şi imediat ce şi-a dat seama, a plecat din viaţa lui.

Ulterior, cei doi s-au împăcat. Trăiesc împreună într-o vilă de lux.

Foto: Facebook, Captură video Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton