Florin Pastramă de la Ferma îşi doreşte cu ardoare o familie. Concurentul nu are tot ce a visat

 Pirvu Cristina
.

Florin Pastramă de la Ferma este fericit cu viaţa pe care o duce, dar are şi o mare neîmplinire. Acesta nu a reuşit până acum să îşi formeze propria familie, să îşi găsească sufletul pereche şi să facă copii. Speră ca lucrul acesta săs e întâmple în viitorul apropiat. 

Cu toate că acasă nu duce lipsa de nimic și este tot timpul înconjurat de oameni care îi fac viață mai ușoară, la Fermă viața lui Florin va lua o întorsătură de 180 de grade. Fiind un tânăr antreprenor care a moștenit totul de la tatăl sau, obișnuit cu viață bună și lux, Florin își va lua gândul de la toate aceste lucruri pentru o perioada și va trece la muncă de jos.

A intrat în Fermă cu gândul să demonstreze că poate să se descurce în viață și fără micile ajutoare de care are parte zi de zi acasă. Cu toate acestea, recunoaște că ce îi va lipsi cel mai mult va fi băutură să preferată: șampania. Florin Pastramă este un tip credincios, bogat și carismatic, dar va reuși el să se facă plăcut printre concurenți? Dacă va câștiga, își propune să doneze banii către copiii care nu au avut norocul unei copilării că a lui.

„Am cam tot ce îmi doresc. Îmi lipsește o familie întemeiată de mine. Asta e ce nu am și ce îmi doresc acum.”

Acesta a acceptat provocarea de la Pro TV pentru a arăta lumii cine este cu adevărat.

„Sunt foarte bucuros să fiu aici, e o mare provocare pentru mine să las tot confortul de zi cu zi, traiul pe care îl am și să trăiesc o experiență unică lângă oameni pe care nu îi cunosc. Sunt mândru că sunt de etnie rromă și mă simt norocos că m-am născut în familia asta.

Sunt un om pozitiv și cu o dorință de viață enormă. Este adevărat că numele meu a fost folosit în presă în contexte negative, dar sunt un om bun, cu dragoste de Dumnezeu, iar cazierul meu este curat. De aceea și vin în acest proiect, să mă cunoască lumea așa cum sunt eu cu adevărat.”

Florin Pastramă, concurentul de la Ferma, trăieşte într-o casă de milioane de euro

Florin Pastramă de la Ferma se bucură de viaţa pe care o trăieşte. Are milioane în conturi, are o familie care îl iubeşte, are o iubită care vrea să îl ia de soţ şi o casă în care se simte precum un rege. Da, un rege, căci aşa a decis să o amenajeze.

Concurentul a fost filmat chiar în vila lui de lux. Are camere mari, băi luxoase, într-un design aurit. Se pare că acesta a investit milioane de euro pentru ca totul să arate aşa spectaculos.

Florin Pastramă are o cameră uriaşă, cu un pat matrimonial, iar lângă un dressing mare în care are aşezate toate costumele şi cămăşile.

Foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton