Florin Pastramă a fost mințit că va fi tată. Testul de paternitate l-a șocat

 Stamen Diana
.

Florin Pastramă a intrat în atenția presei odată cu participarea la emisiunea Ferma de la ProTV. Acum, ies la iveală tot felul de informații despre trecutul vărului Ralucăi Pastramă, soția lui Pepe. Se pare că acesta a fost mințit de fosta iubită că va deveni tată, însă testul de paternitate a spus altceva.

În urmă cu mai mulți ani a fost scandal mare în familia Ralucăi Pastramă. Vărul soției lui Pepe, Florin Pastramă, a fost mințit de o fostă iubită că va deveni tată. Bucurie mare la acel moment, până când Carmen Vlad a născut un băiețel, iar Florin Pastramă a cerut testul de paternitate. Înainte să afle adevărul, concurentul de la Ferma a dat o petrecere pe cinste.

Rezultatul testului de paternitate l-a șocat pe Florin Pastramă, pentru că a aflat că nu el este tatăl copilului. Vărul Ralucăi a fost înșelat de iubita lui de la vremea respectivă, iar imediat după ce a aflat că nu el este tatăl băiețelului a părăsit-o pe Carmen Vlad.

Florin Pastramă își dorește cu ardoare o familie

A intrat în Fermă cu gândul să demonstreze că poate să se descurce în viață și fără micile ajutoare de care are parte zi de zi acasă. Cu toate acestea, recunoaște că ce îi va lipsi cel mai mult va fi băutură să preferată: șampania. Florin Pastramă este un tip credincios, bogat și carismatic, dar va reuși el să se facă plăcut printre concurenți? Dacă va câștiga, își propune să doneze banii către copiii care nu au avut norocul unei copilării că a lui.

„Am cam tot ce îmi doresc. Îmi lipsește o familie întemeiată de mine. Asta e ce nu am și ce îmi doresc acum.'

Acesta a acceptat provocarea de la Pro TV pentru a arăta lumii cine este cu adevărat.

Citește și: Florin Pastramă, concurentul de la Ferma, trăieşte într-o casă de milioane de euro. Imagini din vila de lux

Citește și: Ce mari au crescut fetele lui Pepe şi ale Ralucăi Pastramă! Maria şi Rosa Alexandra sunt tare cochete

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton