Florin Dumitrescu și Brigitta Gheorghe, ceartă aprinsă la Chefi la Cuțite: "Soro, tu nu ai înțeles cum funcționează"

 Raiciu Adriana
.

Florin Dumitrescu și Brigitta Gheorghe, ceartă aprinsă la Chefi la cuțite. În ediția de marți seara, la Chefi la cuțite, a avut loc o ceartă aprinsă între juratul Florin Dumitrescu și Brigitta Gheorghe. Chef-ul a izbucnit, iar discuția nu s-a oprit aici! Iată de la ce a pornit totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ediția cu numărul 13 de la Chefi la cuțite a fost una extrem de tensionată, iar concurenții au fost nevoiți să facă față unui nou battle. Totuși, în echipa lui chef Florin Dumitrescu a avut loc o ceartă aprinsă între Brigitta și jurat. Concurenta s-a arătat nemulțumită de preparatele pe care le-a pregătit pentru probă, iar de aici a pornit o întreagă discuție în contradictoriu.

chefi-la-cutite-7chefi-la-cutite-7

Totul se întâmplă la doar câteva zile după ce Florin Dumitrescu a folosit amuleta de salvare pentru Brigitta Gheorghe. Aceasta urma să plece acasă, întrucât obținuse un punctaj mic la proba individuală, însă juratul a decis să o ia la el în echipă.

Citește și: Titus Alexandru a fost eliminat de la Chefi la cuțite, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, dar Sorin Bontea l-a salvat:„Știți cum este pisica cu nouă vieți? Ăsta e…'

Citește și: Andrei Mihalcea, prima reacție după eliminarea de la Chefi la Cuțite:”Asta e realitatea!” Ce i-a transmis Brigitta: „Ai fost…”

Citește și: Cum a fost fiul lui Cosmin Seleși diagnosticat greșit cu autism:„A fost doar o perioadă de răzvrătire a lui Tudor’. Băiatul merge și acum la psiholog / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată acum Ana Maria Georgescu, fosta iubită a lui Florin Chilian.Are o fetiță și locuiește în Franța

Florin Dumitrescu și Brigitta Gheorghe, ceartă aprinsă la Chefi la cuțite

După ce s-a decis ce preparate se vor pregăti pentru battel-ul cu numărul 13, Brigitta Gheorghe le-a spus tuturor că nu au timp să prepare. În acel moment, chef Florin Dumitrescu a reacționat, iar de aici a degenerat discuția.

'Soro, e prima oară când gătești cu noi. Tu nu ai înțeles cum funcționează timpul în povestea asta. Tu nu știi despre ce vorbim în echipa asta, nu știi cum lucrăm în echipa asta. Tu faci parte din echipă, dacă nu ai încredere în echipă, nu ai încredere în tine', a spus Florin Dumitrescu.

Totodată, pare că Brigitta nu se integrează atât de bine în echipa lui Dumitrescu.

'Brigitta își găsește cel mai inoportun momentsă conteste ceva. Nu știu ce a avut azi, m-a enervat teribil', a adăugat Florin Dumitrescu.

Titus a fost salvat de Sorin Bontea

După ce a obținut cel mai mic punctaj la proba individuală, chef Sorin Bontea a decis să-l ia în echipa lui pe Titus Alexandru. Tânărul a izbucnit în lacrimi la auzul acestor cuvinte.

'Pe Titus am să îl iau în echipă. Îmi este foarte drag, așa că Titus este argintiu. Titus este creativ și plus de asta, echipa îl iubește', a spus Sorin Bontea.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton