Cum a surprins-o Florin Dumintrescu pe Gina Pistol la filmările pentru Chefi la cuțite: „Colega...”

 Oana Pantazi
.

Spre bucuria fanilor ei, Gina Pistol revine la Chefi la cuțite și-și va relua postul de prezentatoare în sezonul 10, după ce a fost înlocuită de Irina Fodor, în timp ce se afla în ultimul trimestru de sarcină. La un an de când a născut-o pe Josephine, vedeta s-a întors pe platourile de filmare ale show-ului de cooking. Iată cum a surprins-o Florin Dumintrescu pe Gina Pistol la filmările pentru Chefi la cuțite.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Filmările apreciatului show de cooking de la Antena 1 sunt în toi, iar surpriza este că Gina Pistol revine la Chefi la cuțite în sezonul 10. Vedeta și-a luat un an de pauză, dat fiind că, anul trecut, pe 9 martie, a devenit mama micuței Josephine. În această perioadă, Gina a fost înlocuită de Irina Fodor, care, de altfel, i-a ținut locul și la Asia Express.

Gina-Pistol-revine-la-chefi-la-cutite-3Gina-Pistol-revine-la-chefi-la-cutite-3

Cum a surprins-o Florin Dumintrescu pe Gina Pistol la filmările pentru Chefi la cuțite: „Colega…'

Gina Pistol revine la Chefi la cuțite, după o pauză de un an, timp în care s-a dedicat în totalitate creșterii adorabilei Josephine, fiica ei și a lui Smiley. Chiar dacă Irina Fodor i-a cucerit, la rândul ei, pe fanii emisiunii, aceștia au așteptat cu nerăbdare întoarcerea Ginei la cârma emisiunii. Deși în momentul de față show-ul Chefi fără limite este abia la început și se difuzează pe Antena 1, chefii sunt ocupați deja cu filmările pentru Chefi la cuțite.

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie: „Am întâmpinat destule greutăți”/ EXCLUSIV

Citește și: Smiley i-a făcut o declarație de dragoste în versuri iubitei sale, Gina Pistol: „Tu îmi ești, tu îmi vei fi”

Citește și: Gina Pistol și Smiley, secvențe reale de dragoste în public: „Unele iubiri luptă să rămână până la sfârșit”

Citește și: Smiley, după ce a fost criticat pentru filmulețul în care se sărută cu Gina Pistol: „Pentru cei scandalizați…'

Cel care a spulberat orice urmă de îndoială este chef Florin Dumitrescu, acesta postând recent imagini de la filmări, unde a surprins-o și pe Gina Pistol. El a fotografiat-o în timp ce se delecta cu un preparat și i-a urat „Poftă bună, colega!”. Așadar, filmările pentru sezonul 10 Chefi la cuțite sunt în plină desfășurare va fi prezentat din nou de Gina Pistol.

Ce s-a întâmplat cu Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului trecut

Cu ochii pe finala sezonului 9 @chefilacutite! În sezonul 10 vreau statuie!', scria Cătălin Scărlătescu înainte de finala Chefi la cuțite, pe care a și câștigat-o, cu Narcisa Birjaru. Fără doar și poate, sezonul 9 a fost unul al surprizelor, Narcisa fiind prima femeie care a câștigat faimosul show de cooking, după 8 sezoane în care bărbații au deținut supremația. Carismatica Narcisa Birjaru a reușit să îi cucerească pe jurați datorită rețetelor sale clasice. A fost extrem de apreciată pentru tocana țigănească, dar și pentru „Prăjitura lui mamaie’, lucru ce a stârnit foarte multe controverse în rândul rivalilor săi. Iată însă că, în cele din urmă, a reușit să se impună și a plecat acasă cu 30.000 de euro și cu râvnitul titlu.

Deși cei mai mulți s-au gândit că Narcisa își va deschide propria afacere, la scurt timp după câștigarea premiului, concurenta Chefi la cuțite a ales să se angajeze. Pe timpul verii, ea a lucrat pe postul de ajutor de bucătar la hotelul lui Cristi Borcea din stațiunea Olimp. Studiile acesteia nu sunt suficiente pentru a fi bucătar în acte, dar asta nu a împiedicat-o pe câștigătoarea de la Chefi la cuțite că fie ea cea care să coordoneze tot ce ține de bucătărie, după cum au declarat sursele pentru fanatik.ro.

În ceea ce privește salariul, Narcisa Birjaru a știut să negocieze contractul – e vorba despre o sumă care depășește 1.500 de euro, potrivit sursei citate anterior. În plus, câștigătoarea de la Chefi la cuțite a cerut mai multe beneficii în momentul în care a semnat contractul. Nu doar că are dreptul de a decide totul cu privire la meniul restaurantului din hotelul lui Cristi Borcea, dar Narcisa a cerut să îi fie asigurată mâncarea și cazarea pe timpul verii.

Dat fiind că o femeie a spart gheața în faimosul show de cooking, câștigând pentru prima oară competiția, sezonul 10 este așteptat cu mare interes, cu atît mai mult cu cât Gina Pistol revine la Chefi la cuțite.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton