Florin Dumitrescu, după ce Florin Dragomir, cuțitul de aur, a fost eliminat de la Chefi la Cuțite: "Trebuia să dea mai mult"

 Raiciu Adriana
.

Florin Dumitrescu, după ce Florin Dragomir a fost eliminat de la Chefi la cuțite. În ediția de miercuri seară, Florin Dragomir a fost eliminat de la Chefi la cuțite, după ce a obținut doar trei puncte la proba individuală. Chef Florin Dumitrescu nu a vrut să-l salveze și și-a motivat și alegerea, iar acum a postat și un mesaj pe rețelele sociale. Ce spune despre fostul concurent din echipa sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția de miercuri seară, Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Bucătarul a obținut doar 3 puncte pentru preparatul său cu paste, spre surprinderea juraților și colegilor de echipă. Coordonatorul echipei roz nu a vrut însă să folosească amuleta salvatoare pentru el, explicând motivul pentru care a luat această decizie.

315875643_631729498687046_6692869114872140066_n315875643_631729498687046_6692869114872140066_n

„Tu ești normal la cap?! Ție ți-a plăcut farfuria? Ești nebun? Frate, iartă-mă, nu pot să folosesc o amuletă pe tine. Niciodată nu ai fost acolo. E umilitor’, a spus Florin Dumitrescu.

Citește și: Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a fost eliminat de la Chefi la cuțite:„Nu pot să folosesc o amuletă pe tine. E umilitor'

Citește și: Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, despre scandalul de la Chefi la Cuțite:'Nu s-au înțeles multe aspecte'

Citește și:Shakira spune totul despre despărțirea de Pique într-o nouă melodie:’M-ai părăsit din cauza narcisismului tău

Citește și:Volodimir Zelenski, după ce Polonia a fost lovită de rachete rusești:’Teroarea nu se limitează la granițele noastre’

Florin Dumitrescu, după ce Florin Dragomir a fost eliminat de la Chefi la cuțite

La doar câteva ore de la eliminarea cuțitului de aur din competiție, chef Florin Dumitrescu a transmis un mesaj pe contul său de socializare. Acesta susține că a avut mare încredere în Florin, mai ales după ce a văzut ce farfurie a pregătit pentru preselecții, însă crede că tensiunea și-a spus cuvântul.

Aseară, @chefdragomirflorin a părăsit competiția. Mi-aș fi dorit să-mi arate în concurs mai mult din ceea ce previzionasem eu în farfuria lui de la preselecții, când i-am dat cuțitul de aur. Nu e o competiție ușoară. Tensiunea și-a spus cuvântul. Știu că Florin poate. Dar trebuia să dea mai mult… Ce s-a întâmplat a fost o lecție care aș vrea să-l motiveze„, a scris Florin Dumitrescu, pe contul său de socializare.

Florin Dragomir, prima reacție după ce a fost eliminat

Florin Dragomir a postat și el un mesaj pe contul său de socializare. Bucătarul se arată mulțumit de parcursul său în competiție, dar este fericit și pentru că a cunoscut oameni extraordinari în competiție.

„Asta a fost. Mă bucur că am reușit să ajung până în battle 14, cifră ce nu am să o uit niciodată. 14 este ziua în care am fost difuzat pentru prima oară când am obținut cuțitul de aur dar si ziua în care m-am născut.

Vă mulțumesc frumos pentru toată susținerea și încurajarea. Am câștigat! Da, în urma participării mele la @chefilacutite am câștigat atât de multe. De la prieteni, schimb de experiențe și lecții de viață până la faptul că am ajuns să fac parte din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, un vis de mult dorit. Mulțumesc Chef!

Vă iubesc și vă mulțumesc tuturor celor ce mă urmăresc’, a scris Florin Dragomis pe rețelele de socializare.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton