Florin Constantin de la Divertis s-a mutat în casă nouă, la 5 ani după ce i-a explodat apartamentul. "Totul se ruinase într-o secundă"

 Oana Pantazi
.

Florin Constantin, actorul de la Divertis care stârnea hohote de râs cu poantele sale, a trăit o dramă în viața personală. Apartamentul său cu 4 camere a sărit în aer în 2016, iar de atunci existența sa a fost un coșmar, cu atât mai mult cu cât soția lui a fost internată la psihiatrie din cauza derepresiei. Acum s-a mutat în sfârșit în casă nouă și are vești bune și despre partenera sa de viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce în luna august 2016, apartamentul său a fost distrus în totalitate din cauza unei explozii cauzate de o scurgere de gaz, viața actorului Florin Constantin, care a devenit faimos datorită rolurilor sale spumoase din trupa Divertis, s-a schimbat radical. Mai devastator decât casa distrusă a fost însă faptul că soția lui a intrat atunci într-o stare de depresie gravă, având nevoie de ajutor specializat pentru a depăși momentele dificile.

Acum, în sfârșit a ieșit soarele și pe strada lui Florin Constantin. Actorul s-a mutat în casă nouă, iar soția sa a scăpat de depresie.

18765894_1200293140099025_4229010781093854939_n18765894_1200293140099025_4229010781093854939_n

Florin Constantin de la Divertis, în sfârșit în casă nouă

Mai bine de doi ani, Florin Constantin, membrul trupei Divertis, și soția lui au locuit pe la prieteni, după ce apartamentul de 4 camere din Iași le-a explodat în urma unei acumulări de gaze. Din fericire, în 2019, actorul a primit o despăgubire de 50.000 de euro și atunci și-a promis că nu va mai locui la bloc. La cinci ani de la dramaticul eveniment, Florin Constantin și soția sa și-au văzut visul cu ochii, iar acum locuiesc într-o casă cu foișor, grădină și cu mai multe camere.

Am cumpărat o casă, în comuna Tomești, din Iași, cu 80.000 de euro, după ce am fost despăgubiți de firma de gaz din cauza căreia ne-a explodat blocul. Mă uit la vecini și am ajuns să mă consider cel mai necăjit pentru că cei de aici au mașini foarte scumpe, iar eu nu mi-am mai permis să îmi schimb mașina de 11 ani', a mărturisit actorul, în exclusivitate, pentru Impact.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț: „E urât să vadă copiii”/ EXCLUSIV

Citește și: Au început preselecțiile pentru Asia Express sezon 4. Cine se află pe lista concurenților și cine ar putea să o înlocuiască pe Gina Pistol

Citește și: Cine este Iulian Porst, de la Șef Sub Acoperire. E proprietar al unui lanț de pizzerii

Citește și: Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite

Citește și: Cum s-au cunoscut Vlăduța Lupău și Adrian Rus: „Era și tatăl lui acolo'

Florin Constantin: „Ne-am revenit din starea aia negativistă'

Mai mult, actorul e mult mai relaxat acum, când soția lui și-a revenit din cauza depresiei grave suferite, în urma căreia a fost internată la Psihiatrie.

Atât eu, cât și soția mea ne-am revenit din starea aia negativistă, pentru că vedeam că nu merge nimic și totul se ruinase într-o secundă. Însă, ne acomodăm acum cu noua casă și asta este, mergem mai departe, înapoi nu se mai poate', a mai mărturisit Florin Constantin de la Divertis pentru sursa citată.

A trecut prin momente dramatice

După ce și-au văzut casa complet distrusă, Florin Constantin de la Divertis și soția lui s-au confruntat și cu alt gen de probleme. Depresia pe care a suferit-o soția actorului a necesitat tratament de specialitate. În urmă cu doi ani, acesta mărturisea că partenera sa de viață a fost internată, în urma traumei suferite, de mai multe ori.

Soţia mea, Iuliana, a fost internată în aceşti trei ani de două sau de trei ori, pentru că depresia era destul de severă. Mai exact a avut nevoie de un refresh. Am primit în sfârşit banii, după trei ani de chin şi de stat prin chirie. O să primesc un buget care o să îmi ajungă pentru două- trei camere. De acum trebuie să căutăm casă atât eu cât şi soţia. Nu îmi mai doresc să mai stau la bloc, mă orientez pentru o casă pe pământ, nu îmi mai doresc să mai depind de vecini', a declarat Florin Constantin pentru Click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton