Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator!

 Dana Enache
.

Veste tragică în lumea televiziunii din România. Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator, la 71 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cumoscutul junalist Florin Condurățeanu a murit. Anunțul a fost făcut în urmă cu doar câteva momente la Antena 3. Jurnalistul avea 71 de ani. Mihai Gâdea fost cel care a făcut anunțul trist, despre dispariția sa.

Florin-Condurățeanu-a-murit-1Florin-Condurățeanu-a-murit-1

Florin Condurățeanu a murit la 71 de ani

Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardiorespirator, a transmis Mihai Gâdea.

'Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni. Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară', a anunțat Mihai Gâdea. 

Citește și: Actrița Florina Cercel a murit la 76 de ani.Ce probleme de sănătate avea aceasta

Citește și: Teo, primele declarații despre o nouă căsătorie, după ce a trecut prin două divorțuri:„Ne vom gândi să facem niște acte'/ EXCLUSIV

Citește și: Antonia suferă de dorul fiicei sale, Maya:„Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare'

Mircea Badea, după ce a murit Florin Condurățeanu: „Sunt în stare de șoc'

La momentul auzul veștii, Mircea Badea a precizat că este în stare de șoc.

Sunt în stare de șoc, am văzut burtiera, am aflat acum 12 minute dând drumul la televizor. Eu credeam că Țuțu Condurățeanu e nemuritor. Nu îl percepeam ca fiind muritor. Era un atât de mare iubitor, de oameni, de cuvinte, inclusiv de țară. Cred că era cel mai mare iubitor pe care l-am cunoscut. Eu am vorbit în urmă cu zece zile cu el, i-am cerut un sfat pentru că el era foarte priceput. Un sfat medical, l-am întrebat de un medic.

A fost un mare intelectual, i-a cunoscut pe toți intelectualii acestei țări, a fost un mare iubitor de limbă română', a transmis și Mircea Badea.

De asemenea, la Antena 3 s-a spus și ce a făcut Florin Condurățeanu chiar astăzi, înainte de decesul său. Jurnalistul ar fi depus eforturi să ajute o femeie, apelând la ajutorul unui medic de renume.

„Astăzi după amiaza Florin Condurățeanu a sunat un medic, unul dintre cei mai mari chirurgi cardio-vasculari din țară, ca să ajute pe cineva, o femeie. A făcut azi ce știa el mai bine, să ajute'.

Drama lui Florin Condurățeanu

Florin Condurățeanu a trăit o adevărată dramă, când și-a pierdut ambii părinți de tineri, la nici un an distanță unul față de celălalt.

„La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. (…)

La spital l-au îngrijit teribil, dar, a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac. Mama mea a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cum îi împietreşte gura”, a povestit Condurateanu în urmă cu ceva vreme.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton