Florin Chilian, adevărul despre bătaia cu fosta lui iubită, Ana Maria Georgescu: „Ce borduri în cap?! A venit SMURD și...”

 Dumitrache Laura
.

Florin Chilian, adevărul despre bătaia cu fosta lui iubită, Ana Maria Georgescu. Florin Chilian este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. În 2006, artistul a fost implicat într-un scandal de proporții, după ce fosta sa iubită, artista Ana Maria Georgescu, l-a acuzat de agresiune fizică. După 16 ani, Florin Chilian a decis să vorbească despre scandalul cu fosta logodnică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Chilian, adevărul despre bătaia cu fosta lui iubită, Ana Maria Georgescu. Florin Chilian, în vârstă 53 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor pentru o perioadă. În 2006, acesta a fost implicat într-un scandal cu fosta sa iubită, Ana Maria Georgescu, fiind acuzat că a agresat-o fizic. Cântărețul neagă și acum declarațiile făcute de fosta parteneră.

florin chilian atistîflorin chilian atistî

Invitat în podcastul moderat de Adrian Artene, Florin Chilian a vorbit și despre scandalul care a avut loc în 2006, atunci când fosta iubită l-a acuzat de violență fizică. La scurt timp după ce Ana Maria Georgescu l-a acuzat de agresiune fizică, artistul a fost criticat dur.

Citește și: Dieta „criminală' prin care Florin Chilian a slăbit 13 kilograme în timp record.A consumat doar apă și cafea!

Citește și:Cum arată acum Ana Maria Georgescu, artista care cânta „Ochii tăi'.Fosta iubită a lui Florin Chilian s-a măritat în secret  / A fost o mireasă superbă!

Citește și: Atentatul de la Istanbul a fost comis de o femeie.6 oameni au murit și 81 sunt răniți

Citește și:Actrița Monica Fermo a murit. De 30 de ani devenise călugăriță:„Mulţumesc lui Dumnezeu că drogurile şi crima nu existau pe vremea aceea, că le-aş fi împlinit şi pe acelea'

Florin Chilian, adevărul despre bătaia cu fosta lui iubită, Ana Maria Georgescu

Florin Chilian a vorbit despre scandalul care a avut loc în urmă cu 16 ani, după ce a fost acuzat de fosta iubită că a agresat-o fizic. Artistul a vorbit recent despre acel episod din 2006, negând toate acuzațiile. Dacă la acel moment a evitat să vorbească despre acel conflict, acum artistul a făcut câteva declarații despre acuzațiile fostei iubite.

Acesta a fost acuzat că a lovit-o pe Ana Maria Georgescu, cântăreața cunoscută pentru piesa „Ochii tăi'. Incidentul avea să devină un subiect principal în presa din România la acea vreme. După 16 ani, Florin Chilian susține că, dacă spunea adevărul atunci, distrugea o viață.

Florin Chilian: „Dacă mă apuc să spun adevărul, mai ales atunci, distrugeam o viață'

Florin Chilian a mărturisit că nu va spune nici acum ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Ana Maria Georgescu. Cu toate astea, artistul susține că el nu a lovit-o pe fosta logodnică.

„Și eu am tăcut, pentru că pe mine m-a ajutat scandalul acela, ți-am spus că trebuie să se vorbească.Și dacă eu mă apucam să vorbesc, ca și acum, dacă mă apuc să spun adevărul, mai ales atunci, distrugeam o viață sau făceam foarte mult rău. De ce? Ca să ies eu bărbatul fatal, imaculat?

Nu mă interesează asta. Atâta vreme cât am făcut 20-25 de ani caritate, încercând să-i ajut pe alții, mi-aș fi călcat pe principii, îmi pare rău, știu că sună ca o înjurătură de mamă, dar eu am principii!', a declarat Florin Chilian în podcastul lui „Altceva cu Adrian Artene'.

Ana Maria Georgescu l-a acuzat pe Florin Chilian de agresiunea fizică

Ana Maria Georgescu l-a acuzat pe Florin Chilian că în noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, artistul ar fi agresat-o fizic. Incidentul s-ar fi produs chiar în noaptea în care Florin a provocat un accident rutier, conducând în stare de ebrietate.

Cântăreața a susținut că a fost lovită cu brutalitate de către Florin și s-ar fi lovit cu capul de bordură. La 16 ani de la incident, Florin Chilian neagă în continuare acuzațiile făcute de fosta logodnică. „Trebuie să fii nebun, la ce gură am, îți zic o propoziție, nu mai ieși din casă o lună. Există acolo că au venit SMURD și au făcut constatare, că se face fișă. I-am dat un Piramidon, că era speriată. Ce bătaie, ce borduri în cap?!(…) Eu eram în proces cu Guvernul pe drepturile de autor, proces pe care l-am și câștigat!', a mai spus artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton