Florin Călinescu revine la Antena 1. În ce emisiune va apărea 

 Borcilă Andreea
.

Florin Călinescu revine la Antena 1. După ce a făcut parte, pentru o scurtă perioadă, din familia Prima TV, în curând fostul om de televiziune va putea fi văzut la o altă emisiune celebră, însă nu ca moderator, ci în calitate de jurat. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu a făcut parte, pentru o scurtă perioadă, dintr-un proiect de la Prima TV, unde a ales să meargă după plecarea din trustul concurent. La PRO TV, vedeta în vârstă de 66 de ani era unul dintre jurații emisiunii Românii au talent. Spre sfârșitul lunii iunie a acestui an, el a anunțat pe rețelele sociale că renunță la televiziune. 

calinescu-1calinescu-1

Florin Călinescu vrea să se axeze mai mult în mediul online și are deja planuri de viitor, în ceea ce privește cariera profesională.

Citește și: Florin Călinescu renunță definitiv din televiziune. Ce planuri de viitor are:”Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg…”

Citește și: Ce se întâmplă cu emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV:”Nu au căzut de acord asupra…”

Citește și: Câți bani câștigă Inna.Cum au ajutat-o Delia, Carlas Dreams, Antonia, dar și influencerii să devină milionară în euro 

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu:„Stau bine la capitolul dragoste, dar…'

Florin Călinescu revine la Antena 1

Florin Călinescu va putea fi văzut, în curând, la iUmor, de la Antena 1. În următorul sezon al show-ului, el este invitat ca jurat, la fel cum s-a întâmplat și în ediția precedentă. În sezonul 13, care se va difuza din toamnă, el va sta alături de Mihai Bendeac, Cheloo și Delia, la masa juraților: Fazele care te dau pe spate și te amuză la maxim, se văd, în curând, în sezonul 13, iUmor, este mesajul care a fost postat pe rețelele sociale. În filmulețul promo, se poate observa și fosta vedetă de la PRO TV.

Ce s-a întâmplat cu emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV

Emisiunea lui Florin Călinescu a avut premiera pe 19 octombrie 2021 la Prima TV, la doar câteva luni de la plecarea acestuia de la PRO TV. Producția „Florin Călinescu Show' a fost difuzată timp de mai bine de 2 luni în fiecare săptămână, în zilele de marţi, miercuri şi joi, de la ora 20:00, potrivit TVMania.

Emisiunea de tip pamflet a fost întreruptă înainte de Crăciun, iar de atunci a cam întârziat cu revenirea pe sticlă. Florin Călinescu nu a plecat de la Prima TV, însă este cam nehotărât în ceea ce privește formatul emisiunii.

Este un șef destul de dificil și nu știe exact ce vrea. Nu mai vrea formatul pe care l-a făcut anul trecut și și-a dorit să experimenteze mai multe formate și ore, de la matinal până în weekend, însă niciuna nu i-a fost pe plac. A schimbat și reîmprospătat echipa, însă nu s-a decis asupra unui format', au spus surse din apropierea omului de televiziune pentru click.ro.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton