Florin Călinescu - Mesaj dur împotriva preoţilor homosexuali

 Florentina Liutic
.

După ce l-a criticat dur pe preotul Cristian Pomohaci, acuzat de abuzuri sexuale, Florin Călinescu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj extrem de dur împotriva preoţilor homosexuali.

„Văd că e un asalt major asupra faptului că „trebuie' acceptat asaltul homosexualilor în rândul preoților. Să vă f** în gură, nu o să accept asta niciodată. Cu toate văicărelile tuturor c**iștilor, m***tilor, deviaționistilor de la legea lui Dumnezeu, de orice fel, NICIODATĂ, nu o să accept altă ordine, în ceea ce privește procreația. NICIODATĂ!', a scris pe Facebook Florin Călinescu.

 

 

Vezi si:

Top 10 cele mai celebre pisici din lume

În scurt timp, mesajul a primit peste 2000 de like-uri şi peste 100 de share-uri, însă actorul şi-a şters astăzi postarea după ce a primit un val de comentarii negative.

A revenit cu un nou mesaj, în care actorul promite că nu va mai mai face comentarii legate de subiectele fierbinţi, „atacând' alte subiecte, cu care să meargă la sigur:„Gata! De maine, poze cu panselute, retete de prajiturele, carti de colorat.'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton