Flavia Mihășan recunoaște că și-a neglijat relația cu logodnicul ei, după nașterea celor doi copii: "E un pariu pentru cupluri! Să fim realiști" / EXCLUSIV

 Radulescu Ruxandra
.

Flavia Mihășan recunoaște că și-a neglijat relația cu logodnicul ei, după nașterea celor doi copii. Flavia Mihășan, asistenta TV de la „Neața cu Răzvan și Dani”, este mândră de cei doi fii ai ei, Carol și Tudor. Vedeta și logodnicul ei, Marius Moldovan, au grijă singuri de copi,i ceea le-a afectat oarecum viața de cuplu. Flavia Mihășan ne-a povestit mai multe despre acest aspect, în cadrul evenimentului VIVA! Shopping With Stars, organizat la ParkLake zilele trecute. De asemenea, asistenta TV ne-a spus și cum a reușit să revina la silueta ei, după fiecare naștere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Flavia Mihășan recunoaște că și-a neglijat relația cu logodnicul ei, după nașterea celor doi copii. Flavia Mihășan, 38 de ani, și logodnicul ei, Marius Moldovan, sunt părinții a doi băieți, Carol și Tudor. Flavia Mihășan a luat o pauză de trei ani din postura de asistentă la „Neața cu Răzvan și Dani”, pentru a se dedica exclusiv rolului de mamă. Vedeta ne-a mărturisit, la evenimentul VIVA, organizat într-un mall din Capitală, că relația cu logodnicul ei a fost afectată de faptul că amândoi s-au concentrat pe creșterea copiilor, dar că această situație este specifică multor cupluri. Flavia a menționat că este important ca mămicile să găseacă timp și pentru ele însele, așa că a vorbit cum reușește să facă sport, acasă, fără să meargă la sală, dar și despre trucurile care au ajutat-o să-și mențină silueta.

flavia-mihasan-2023-1flavia-mihasan-2023-1

Flavia Mihășan recunoaște că și-a neglijat relația cu logodnicul ei, după nașterea celor doi copii

Ai menționat la un moment dat, că, de când ai doi copii, tu și partenerul tău nu mai aveți chiar atât de mult timp pentru viața de cuplu. Care este situația între tine și soțul tău, Marius, în prezent?

E un pariu pentru cupluri, (n.r. creșterea copiilor, fără ajutor din afară). Cine spune că e simplu, „bravo, felicitări!”, dar sunt cazuri rare. Eu una nu cunosc, deși am prietene cu copii mici. Hai să fim realiști! Nu mai ai resursele tu ca femeie, tu ca bărbat, dacă asta faci, (n.r. să te dedici exclusiv copiilor). Nu zic că nu ar trebui să avem bone sau bunici, dar să zicem că nu avem. În cazul meu, toată energia pe care o am, mi-o consum așa, la fel și soțul meu. Oricum, se întâmplă ca unul dintre noi să adoarmă lângă copil. Este destul de dificil să mai ai momentele alea, dar asta nu înseamnă că ele nu există, ci există printre picături, așa cum putem, cum se întâmplă.

Citește și: Cum arată Flavia Mihășan după ce și-a făcut o operație estetică prin care și-a tăiat pleoapele: „A durat 25 de minute operația’

Citește și: Ce spune Flavia Mihășan despre nunta cu Marius Moldovan, după 5 ani de relație: „Mi se pare ceva foarte mult”

Citește și: Cum se simte Elena Cârstea după accidentul vascular cerebral. Adrian Enache ține legătura cu ea: „Era cât pe ce să se întâmple o nenorocire

Citește și: Carmen Grebenișan a răbufnit la adresa lui Kamara, la Survivor 2023: „Vine el și fură show-ul

Flavia Mihășan spune cum a revenit la silueta ei, după ce a dat naștere

Arăți asuperb, ai doi copii. Cum reușești să îți menți silueta?

Aș putea să spun că este nu este doar meritul meu. Am vorbit cu mama mea, este o parte genetică. Faptul că eu am făcut sport de când eram copil și nu m-am oprit nici în sarcină până când medicul mi-a dat voie să fac, până la șase luni. Când eram însărcinată cu primul copil, am avut spectacole, concerte, și Carol avea 5 luni și jumătate în burtică, eram puțin inconștientă. La Tudor nu a mai fost cazul, pentru că nu s-au mai jucat spectacole în care am fost eu.

La ce interval de timp după ce ai dat naștere, ai reluat exercițiile fizice?

O altă componentă importantă a fost, într-adevăr, că am făcut sport imediat după ce am născut. Primele șase săptămâni este exclus, pentru că am născut prin cezariană și nu este voie. La Carol, imediat după cele șase săptămâni, am început să fac sport, pentru că aveam stresul ăsta: „trebuie să-mi revin”, aveam presiunea pe care o simțim toate din păcate. La Tudor, mult mai târziu, dar mult mai constant. Am avut în perioada aceea ajutor în ceea ce privește copiii și am putut să fac chestia asta, dar încerc să fac zilnic asta. Vorbesc și cu comunitatea mea despre asta, pe Instagram. Nu trebuie să mergi la sală neapărat. Eu spre exemplu nu pot să merg la sală, îmi ia trei ore cu totul, până mă îmbrac, până conduc, dacă dai de trafic, plus antrenamentul, plus dușul, plus drumul înapoi, deja doar când am vorbit despre chestiile astea, am obosit. Așa, pui o saltea acasă și poți să iei niște tutoriale de pe internet. Și eu fac acasă.

Care este alimentul pe care Flavia Mihășan l-a eliminat complet din dietă

Ce ne poți spune despre alimentația ta. Ai adoptat vreo dietă mai specială, care te ajută să fii mereu în formă?

Nu înseamnă că trebuie să te înfometezi, eu nu mănânc foarte mult. Nu mănânc carne de 17-18 ani, nu pentru că nu vreau să mă îngraș, ci pentru că niciodată nu mi-a plăcut. În schimb, mănânc pește, o carne mai slabă, și în rest mănânc garnituri, ciuperci, orez, salată de vinete, zacuscă, paste cu legume. Îmi place să-mi gătesc mediteranean. E și grija pe care o porți celor mici, eu neavând ajutor, mă refer la mine și la Marius, ne ocupam doar noi de creșterea copiilor. Ne duceam cu ei în parc de două ori pe zi, ne jucam cu ei prin casă, și asta te menține. Ce am mai făcut ca să dau jos din greutate după naștere, mi-am alăptat copiii până la un an și știu că asta e foate benefic atât pentru mamă cât și pentru copil.

Cum a fost revenirea pe micile ecrane pentru Flavia Mihășan

Ai reînceput munca, după trei ani de pauză, iar duminica a fost prima emisie la TV. Cum a fost revenirea pe platourile de filmare?

Reîntoarcerea a fost superbă, așa cum mi-am imaginat mereu că va fi. Am avut foarte mari emoții. Chiar cred că e important să facem și lucruri pentru noi. Sunt multe mămici care renunță, cum am făcut și eu, pentru că nu ți se mai pare nimic la fel de important ca cei mici și îți dau atât de mult înapoi, încât lași să treacă timpul, însă după o vreme chiar ai nevoie să te reconectezi cu tine și să faci lucruri pentru tine, ca femeie, ca om, nu neapărat ca mamă și cred că păstrarea acestui echilibru este foarte sănătos și foarte important și asta sunt dispusă să fac acum. Azi am avut o filmare pentru Neața cu Răzvan și Dani și simt că m-am întors acasă.

FOTO: Eli Driu, Facebook, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton