Flavia Mihășan regretă că nu-și poate vizita părinții, care locuiesc în Italia de ani buni: "Cel mai tare mă sperie gândul că unii oameni nu au înțeles nimic din experiența asta" / INTERVIU

 Crapatureanu Anda
.

Aflată de 7 săptămâni în izolare, Flavia Mihășan, proaspătă mămică, are un program aglomerat chiar și în timpul carantinei. Timpul îi este ocupat de Carol, bebelușul ei, de care are grijă cât este ziua de lungă dar și de diverse activități precum gătitul, cititul și sportul. Flavia ne povestește ce planuri avea înainte de pandemie dar și ce speranțe are pentru viitor.

1. Cum arată o zi din viața ta în izolare?
Totul se întâmplă în funcție de bebeluș, de Carol, de programul lui de somn și de masă. Cam toate zilele arată la fel, mai ales în perioada asta.
Ne trezim, ne jucam, pregătim micul dejun, ne jucăm iar, somnic… și tot așa.


2. De cât timp ești acasă?
Stau acasă de pe 13 sau 14 martie. Sunt aproape 7 săptămâni de când sunt în izolare.


3. Care este pentru tine cea mai mare provocare în aceaste zile ?
Să nu pot ieși la plimbări lungi cu căruciorul. Mai ales că acum e așa frumos afară. Abia așteptam perioada asta să mă plimb cu Carol prin natură…


4. De ce îți este cel mai dor din viața de dinaintea acestei pandemii?
Îmi este foarte dor prietenii mei, de libertatea de a îi vedea oricând doresc, de familia mea și mai ales de scenă (pentru că evident s-au anulat toate spectacolele). Plănuisem destul de multe city breakuri împreună cu bebe. Părinții mei locuiesc în Italia de mulți ani și era plănuit să mergem în vizită.


5. Știu că îți place să citești. Ce cărți poți recomanda cititorilor? Dar filme sau seriale?
Da, îmi place foarte tare să citesc, dar pentu că bebelușeala îmi ocupă aproape tot timpul, flow-ul cititului a fost un pic întrerupt. Cu toate astea, am reușit să citesc Elogiu mamei vitrege' de Vargas Llosa , Minciuni pe canapea' de Irvin Yalom și am început Laur' , dar n-am reușit s-o termin. Le recomand pe toate trei. Sunt complet diferite una de cealaltă, acum depinde de gust.
Înainte de bebe efectiv devoram serialele dar acum nu mai e cazul. Cu toate astea, seara, după ce adormea bebe, mă uitam repede la serialul Freud'. Mi-a plăcut tare mult.


6.  Faci sport/mișcare în această perioadă? Dacă da, cât de des în decursul unei săptămâni?
Da, fac sport acasă. Încerc să fac câte un antrenament zilnic, am și postat pe Youtube câteva. Nu-mi iese faza cu zilnic' , dar încerc, lucrez la asta. 🙂


7. Cum te întreții în timpul ăsta? Ce ritualuri de beauty folosești ?
Mă demachiez în fiecare zi  chiar dacă nu mă fardez mereu, iar de două ori pe săptămâna îmi fac ritualul : scrub, masca, masaj facial și hidratare ten.


8. Ce îți place să gătești? Ai experimentat vreo rețetă nouă de curând?
Sunt fidelă rețetelor care îmi ies și care îmi plac, și mai ales acum când timpul liber e destul de limitat, nu risc să încerc rețete noi. Dar cele care îmi ies, sunt delicioase… de cele mai multe ori gătesc paste.


9.  Sunt zile sau seri când simți nevoia să te machiezi, să te îmbraci frumos și să te dai cu parfumul perferat, chiar dacă stai acasă?
Sigur că sunt. Am și făcut asta de câteva ori în această carantină, cu excepția parfumului…Carol e prea micuț iar parfumurile mele sunt prea puternice.


10. Ce exista înainte pe lista ta de priorități și nu îți găseai timp niciodată să faci?
Uite, zilele astea am eliberat destul de mult spațiu de prin casă. Țineam niște lucruri complet inutile, care efectiv acumulau praf iar cel mai probabil, într-o altă perioada n-aș fi avut timp să fac asta.


11. Cum crezi că te-a schimbat această situație? O privești ca pe o încercare spirituală sau ceva mai pragmatic?
La început n-am vrut să cred că e așa grav, pur și simplu mă gândeam că va trece repede și gata. După, am reconsiderat. Da, m-a făcut să-mi dau seama cât suntem de fragili de fapt, cât suntem de nerecunoscători pentru tot ce avem și despre care credem că ni se cuvine.


12. Ce gând te sperie cel mai tare?
Cel mai tare mă sperie gândul că unii oameni nu au înțeles nimic din experiența asta.


13. Ce sfaturi ai pentru cei care te urmăresc?
Nu cred că sunt în măsură să dau sfaturi dar pot să recomand lucruri și activități pe care le fac și eu : sport, citit, curățenie, aranjat cărți, aruncat lucruri inutile. Și cred că ar fi fain să ne înțelegem și să ne apreciem cu adevărat viețile.

IMG_1091IMG_1091
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton